Inspirativna kampanja hrvatskog brenda nakita Cloud & Co. s Kristinom Ivanuš u glavnoj ulozi

Jedan od najpoznatijih domaćih brendova nakita – Cloud & Co., iza kojeg stoji Katarina Radnić Zmazek ne miruje. U njihovoj radionici i dućanu u Preradovićevoj ulici iz dana u dan je neka akcija. Osim što njihov izlog slovi za jedan od najljepših u centru grada: kombinacija blagdanskih aranžmana i dekoracija sa zaštitnim znakovima brenda, mjesecom, zvijezdama i oblakom izgleda uistinu originalno. No, i dućan krije novitete, a to nije samo nova zimska kolekcija nakita, već i ona limitirana, za koju je snimljena posebna kampanja.

Nova kampanja pod nazivom “The bravest of the stars” s Kristinom Ivanuš te nova limitirana kolekcija definitivno su najveće i najvažnije novosti koje je tim brenda nakita Cloud & Co. predstavio ove blagdanske sezone.

Glavna zvijezda je Ivanuš, koja je dijete iz SOS Dječjeg sela, a koja je ovogodišnja dobitnica prestižne globalne nagrade “Hermann Gmeiner” koja se dodjeljuje uspješnoj djeci iz SOS Dječjeg sela. Njezina priča ujedno je teška, ali i čudesna te definitivno izuzetno inspirativna. Glavna zvijezda kampanja je, između ostalog, kao djevojčica oboljela od teške neurološke bolesti, no to je nije spriječilo da se počne baviti ronjenjem, a danas pomaže u čišćenju podmorja i bavi se podvodnim modelingom. San joj je biti i model “na suhom”, a da ima izniman potencijal, pokazuje ova kampanja koja simbolizira nadu, snagu i vjeru u bolje sutra. 

Kristina Ivanuš i Katarina Radnić Zmazek
Kristina Ivanuš i Katarina Radnić Zmazek

“Otkrila sam Kristinu kad me tata nazvao da je u emisiji ‘U svom filmu’ jedna djevojka, koja je odrasla kao dijete bez roditeljske skrbi, ispričala svoju životnu priču o životu u SOS Dječjem selu, svojoj bolesti, ronjenju kojim se bavi te mi je predložio da snimim s njom kampanju za Cloud & Co. pod vodom. Iako je snimanje pod vodom sad bilo malo teže izvedivo, smatrala sam da je ona idealno lice koje inspirira i koje će potaknuti ljude na preispitivanje pravih vrijednosti, na pozitivno razmišljanje i na okretanje ispravnim prioritetima u životu, a koje u ovoj 2020. ima najljepšu priču, pa čak je uspjela izbjeći i potres”, izjavila je Katarina Radnić Zmazek i otkrila kako su ponosni što je prelijepa Ivanuš prva Cloud & Co. ambasadorica te da su se na to odlučili jer osim što je inspirativna i pozitivna mlada žena, simbolizira snagu i nadu.

Nova “special edition” kolekcija sastoji se od naušnica, narukvica i naušnica s prepoznatljivim Cloud & Co. oblicima – oblacima i zvjezdicama, u nekim novim bojama i novim kombinacijama. Kolekcija je izrađena od poludragog kamenja i pozlaćenog srebra. Osim ove limitirane kolekcije, u Cloud & Co. dućanu u Preradovićevoj naći ćete i novu zimsku kolekciju, a uskoro stiže i blagdanska kolekcija.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0