Influencerica Alex Rivière kreirala elegantnu kolekciju namještaja za Westwing

I dok njezine kolegice kreiraju modne kolekcije, konzultatnica, stilistica i influencerica Alex Rivière pokazala je svoje dizajnerske sposobnosti kroz suradnju s brendom namještaja Westwing. U suradnji s dizajnerskim timom brenda kreirala je capsule kolekciju namještaja i asesoara za uređenje interijera.

Stylish influencerica predstavila je svestrane komade koji se mogu uklopiti u svačiji dom, a obojeni su neutralnom paletom boja, zaobljenih oblika i izrađeni od prirodnih materijala. Njemački e-commerce brend s jednom od najvećih ponuda namještaja na europskom tržištu u kolaboraciji s Rivière stvorio je minimalističku kolekciju inspiriranu prirodom, a da je dobar stil ovoj poduzetnici i dizajnerici u krvi, govori i činjenica da joj je majka Mer Creus, slavna dekoraterka interijera.

Iako priznaje da je djetinjstvo okruženo nacrtima projekata i uzorcima materijala utjecalo na ljubav koju gaji prema uređivanju interijera, inspiraciju ponekad pronalazi i na društvenim mrežama te u magazinima, ali se trudi ne kopirati, već stvoriti interijere koji daju prostor za umjetnost življenja, koji puštaju prirodu u interijer te su puni prirodnih materijala i organskih formi.

Upravo su organske forme nešto što se proteže čitavom Alex Rivière x Westwing capsule kolekcijom. Najbolji primjeri takvog dizajna su Solomon fotelja, Yves tabure i Riva ogledalo, a koji odlično izgledaju uz Jovis coffee stolić i Como svijećnjake izrađene od travertina. U kolekciji se još nalaze i jastuci izrađeni od prirodnih tkanina kao što su lan i vuna, koji daju toplinu kamenu korištenom u kolekciji, vaze zaobljene forme i Gia lampa.

Neutralni tonovi, svevremenski dizajn i dugovječnost materijala, svojstveni su baš svakom komadu iz kolekcije, a mogu se kombinirati zajedno za zaokružen look ili, pak, intergrirati u bilo koji interijer. Capsule kolekcija će od sutra, 26. travnja biti dostupna za kupnju putem Westwing e-commerce platforme.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Westwing

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0