Kada se susretnu strast prema modi i kreativnost, nastaju projekti kakvih se i najveći stručnjaci mogu posramiti. Tako je počela priča i o dućanu Indigo, a rezultat je hrvatska fashion scena bogatija za brendove za kojima mnogi žude, a ovdje ih do sada nisu mogli pronaći.Indigo8Iako vlasnica sama ne dolazi iz modne industrije, nije joj puno trebalo da shvati kako je njezin poduzetan duh i želja za promicanjem dobre mode sve što joj treba. Odlučila se u Zagreb donijeti priznate brendove koji su poznati po svojim modelima, ni manje ni više nego – traperica. Na prvi pogled toliko jednostavna ideja, a opet dovoljna da mnoge trendseterice polude.

J Brand, Citizens of Humanity, Siwy, Page Denim, Equipment, Enza Costa… na koji god odličan brend basic modela pomislite, u ovom ga dućanu možete naći. Iako je Indigo svoja vrata otvorio prije nepunih šest mjeseci, jedna sezona bila je dovoljna da dokaže kako je Hrvatska žudila za ovakvom trgovinom.indigo5Kvaliteta je prvo pravilo Indiga. Ako pojedini komad odjeće ne ispunjava taj kriterij, ne nalazi se u ovome dućanu. Logika koja ne može biti jednostavnija, a opet rijetko koji dućan se upravo njome vodi.

Na prvi pogled, ovaj ekskluzivni dućan u Dežmanovom prolazu ne razlikuje se mnogo od drugih dućana, no da se ovdje stvari rade drugačije, pokazuje i jedan primjer. Nepisano je pravilo da se izlozi mijenjaju i uređuju svakih nekoliko tjedana, no Indigov tim i ovo radi na svoj način. Ovaj kreativni tim pokazuje da misli ozbiljno samom činjenicom da se njihov izložbeni prostor zna mijenjati i po dva puta u tri dana. Kako vlasnica i sama kaže, sve su to čari modnog posla.indigo2Za sve zaljubljenice u razne varijante trapera, ali i nekih drugih komada, dobra je vijest kako Indigo ima sistem dostave za cijelu Hrvatsku. Svoje omiljene modele možete potražiti na njihovim društvenim mrežama, a potom jedino što trebate jest odabrati.indigo4Kolekcija za proljeće je u dućanu, a mi smo već na prvi pogled oduševljeni onime što su nam pripremili za nadolazeće tople dane. Culotte modeli očarali su nas na prvi pogled, a posjetite li ovaj dućan koji pršti obiteljskom atmosferom, raspametit ćete se i vi.indigo3