Imamo ideju kako ovog Božića ukrasiti drvce – s dvije stvari koje već imate!

Polako se približavamo omiljenom dijelu godine – odabiru božićne jelke, kuglicama za bor i drugim dodacima kojima ćemo je ukrasiti. S obzirom na to da ćemo uz božićnu jelku u dnevnom boravku doma provoditi blagdansko razdoblje uz obitelj i prijatelje, volimo se potruditi da on izražava naš ukus i da se lijepo uklapa u interijer.

Potraga za kuglicama ponekad zna biti izazovna – zato s vama dijelimo ideju kojom ćete na jednostavan i inovativan način ukrasiti vaš bor sa samo dvije stvari, koje vjerujemo, već imate u svom domu!

Mašne od baršuna ili satena sjajna su ideja kojom možete ukrasiti svoj bor na nešto drugačiji način – kuglicama koje ste već skupili u svojoj kolekciji ukrasa, ovog Božića dodajte i nove ukrase u obliku velikih mašni koje će krasiti mirisne grane jelke. Za ovakav pothvat trebat će vam samo dekorativna vrpca koja inače služi za zamatanje poklona i ukosnice za kosu!

Nakon što od vrpce napravite mašnu, fiksirajte je s ukosnicom i zatim je pričvrstite na bor – ovako će mašnija biti “sigurnija” na grani i ljepše izgledati, ali isto tako možete i oko grane jelke oblikovati mašnu. Prva opcija će svakako izgledati urednije i svečanije, a u nastavku vam donosimo video kako da na jednostavan način ovog Božića unesete promjene u blagdanski izgled vašeg drvca!

@hauskris

the squeals are the downfall of every video I film lately lolol #christmastree #christmasbows #christmastreebows #bows #bowhack #christmasdecorating #christmasdecor #holidaydecor

♬ Rockin’ Around The Christmas Tree – Brenda Lee

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Pinterest, themakerista.com

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0