Ikona skandinavskog stila Sophia Roe lansirala modnu marku! Ovo je 5 komada koje želimo…

Kad se udruže modna dizajnerica i stilistica, i to porijeklom iz Danske, odmah znamo da je riječ o jednom jako stylish modnom pothvatu. I upravo je takav – ako je suditi po prvim predstavljenim komadima – brend The Garment, kojeg su osnovale Sophia Roe i Charlotte Eskildsen.

“Dizajnerski laboratorij” s bazom u Kopenhagenu, kako ga zovu osnivačice, stvoren je kako bi kreirao svevremensku odjeću koja je imuna na sezone. Ali uz to, među glavnim ciljevima im je i ostati relevantan i biti inkluzivan brend.

Zato su se Roe i Eskilden odlučile za redizajn idealne garderobe, odnosno stvoriti komade koji su svakome potrebni u garderobi i koji se međusobno mogu kombinirati te nositi u dnevnim i večernjim varijantama. A da ne govorimo o tome da je riječ o krojevima koji su dugovječni i mogu se godinama kasnije stilizirati na drugačiji način.

U modnom svijetu ovakvi pothvati su česti u zadnje vrijeme, međutim, Roe je modna influencerica koju prati više od 350 tisuća followera i koja zaista ima svevremenski stil kojeg promovira putem svojeg Instagram profila. Casual komade koji nosi uvijek imaju i dozu elegancije, a naglasak stavlja na minimalizam i kvalitetu.

Isto je to prenijela i na odjeću svojeg brenda – potiče se kupnja manje komada, ali koji su izrađeni od kvalitetnih tkanina i minimalistički. Komadi se izrađuju od održivih, prirodnih i recikliranih materijala. Uz to, da bi sustainability priču digle na višu razinu, ostvarile su suradnju s norveškom kompanijom Choose koja se bori protiv klimatskih promjena.

Cijene njihovih komada, njih sveukupno 13, kreću se od 159 do 549 eura, a mogu se pogledati na stranici brenda. Mi smo izdvojili pet svevremenskih komada kopenhaške modne marke koje bismo rado vidjeli u svojem ormaru, a možete ih pronaći u nastavku.

Kombinezon Wallstreet, 549 eura
T-shirt s naglašenim ramenima Secretary, 159 eura
Koktel haljina Secretary, 379 eura
Hlače mrkva kroja Banker, 239 eura
Cropped sako Banker, 319 eura
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0