IKEA u sezonu radosti ulazi s novim nižim cijenama

Slijedeći viziju stvaranja bolje svakodnevice za što više ljudi, IKEA Hrvatska napravila je novi korak ka pristupačnijim proizvodima. Od 1. studenoga, u robnoj kući IKEA Zagreb i online na www.IKEA.hr, više od 500 proizvoda dostupno je po prosječno 15 % nižoj cijeni. Nakon prvotnih sniženja cijena u rujnu, ove nove niže cijene predstavljaju dodatni trud kako bismo pomogli našim kupcima da izvuku najviše iz svojih domova.  

“Pristupačnost ostaje ključna vrijednost u tvrtki IKEA, a naša namjera ostaje ista – održavati cijene što nižima. Prošle godine uložili smo u tehnologiju i obuku za naše djelatnike, prenamijenili naše robne kuće i uveli povoljnije usluge. Kao rezultat toga, smatramo da imamo priliku napraviti veći korak u snižavanju cijena na mnogim tržištima. Još uvijek postoje ekonomske turbulencije u svijetu i znamo da ljudi teško izlaze na kraj s troškovima – što ovu investiciju čini važnim korakom naprijed za sve nas”, rekla je Petra Cerković, menadžerica prodaje u tvrtki IKEA Hrvatska.

Nove niže cijene uključuju neke od omiljenih IKEA proizvoda, kao što su MALM krevet i SÖDERHAMN serija garnitura za sjedenje, čineći ih još pristupačnijima. 

Pozdrav iz prošlosti, folklor kao inspiracija i plišani astronauti

Uz niže cijene, IKEA ovih blagdana donosi još tri zanimljive kolekcije – Nytillverkad, VINTERFINT i AFTONSPARV.

Kolekcija Nytillverkad u središte pozornosti stavlja 80 godina povijesti tvrtke IKEA, vraćajući seriju pažljivo odabranih favorita iz naše arhive – poput JÄRPEN fotelje iz 1983., sada ponovno osmišljene pod nazivom SKÅLBODA u crnoj i narančastoj boji te HOFF pomoćnog stola na kotače, sada oživljenog kao JÄRLÅSA koji zadovoljava nove zahtjeve težine i može držati do 100 kg. Moderniziran kako bi udovoljio današnjim zahtjevima u materijalima i konstrukciji, ovaj najnoviji izbor kultnih IKEA proizvoda iz kolekcije Nytillverkad slavi šareni i radikalni duh kasnih 70-ih i ranih 80-ih. 

Inspirirana skandinavskim folklorom i rukotvorinama, kolekcija VINTERFINT 2023. olakšava pripremu za blagdane i stvaranje trajnih uspomena. Od stolnjaka i ukrasa za drvce do vrećica za darove i papira za umatanje, ova blagdanska kolekcija ima sve što vam treba kako biste blagdansku sezonu učinili zabavnom i bezbrižnom.  

Na koncu, kolekcija AFTONSPARV sadrži mnoštvo igračaka svemirske tematike, uključujući plišane astronaute i izvanzemaljce, kartonski šator u obliku rakete, svemirski brod, lutke za prste, lampe inspirirane svemirom, posteljinu za krevet s motivima galaksije i zavjesu koja svijetli u mraku, osmišljenih kako bi potaknule igru i znatiželju kod djece u dobi od 3. do 7. godine.  

Uredni domovi smanjuju stres i anksioznost

Kao stručnjak za pametna rješenja za odlaganje, IKEA je pokret „Napravi mjesta za život“ odlučila učiniti svojim glavnim fokusom u fiskalnoj godini 2024. Svi trebaju životni prostor koji se prilagođava njihovom načinu života – kada vam nedostaje prostora, vaš namještaj ga treba stvoriti. To se posebno odnosi na dnevne boravke i blagovaonice, prostore u kojima dočekujemo svoje prijatelje i obitelj. Želimo da održavaju našu najbolju stranu, a s IKEA pametnim rješenjima za odlaganje možete izložiti stvari na koje ste ponosni, ali i sakriti stvari koje ne želite da drugi vide.

Bez obzira volite li odvažne boje i uzorke ili birate ručno izrađen i topliji izgled, IKEA vam može pomoći pronaći vaš stil s pametnim rješenjima za odlaganje, mekanim tekstilima i inspirativnim kombinacijama koje će vaš dom pretvoriti u zvijezdu sezone. 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0