IKEA ima hit lampu koja je stalno rasprodana, ali ponovno stiže u Hrvatsku

Svako toliko se u ponudi švedskog brenda za uređenje interijera pojavi neki skriveni dragulj do kojeg se nevjerojatno teško dočepati (iskustvo iz prve ruke). Ove sezone je to Ikea Dejsa – stolna lampa s oblim sjenilom izrađenim do stakla. Na prvi pogled ovo je najjednostavnija lampa koju ste vidjeli, a hype oko nje stvorio se baš zato.

Ljubitelji uređenja interijera, dizajneri interijera i arhitekti stavljaju je na središnju poziciju u dnevni boravak, spavaću sobu, predsoblje pa čak i kuhinju, a zbog svojeg izgleda može se prilagoditi gotovo svakom stilu. Iako je dizajnom jednostavna, ova lampa odiše i luksuzom, zbog oblog dizajna i materijala koji su korišteni za izradu.

@ohhomee

it’s finally back in stock!!! Obsessed with the @IKEA DEJSA Lamp! 🤍🍄 #ikeafinds #ikeacanada #mushroomlamp #homedecor #ikeaunboxing #unboxing #livingroom #livingroomdecor #hometok #scandinavianinterior

♬ original sound –

Prostoru daje suptilnu blijedožutu svjetlost, a tijekom dana, čak i kad je ugašena, dozu elegancije. Stolna lampa iz Dejsa serije ima i kromirane detalje dok je oblo sjenilo za izrađeno od puhanog opalnog stakla. Ovo je pravi primjer vrhunske izrade od strane vještih majstora, po pristupačoj cijeni.

Blago, prigušeno svjetlo stvara divan ugođaj u prostoriji, a za dizajn ove lampe koja je postala popularna na TikToku, zaslužna je Hanna-Kaarina Heikkilä. Nježno i dekorativno svjetlo pridonosi stvaranju umirujućeg ugođaja u domu, a bit će idealno za cozy jesenske noći provedene kod kuće.

@nicole.rasmussenc

Ikea home finds 🤝🤝🤝

♬ original sound – ethacutkosky

S obzirom na to da je prošlog tjedna restockana na hrvatskoj verziji online shopa Ikea, a ovog tjedna je već rasprodana, ako vam se sviđa Dejsa lampa čija cijena iznosi 399 kuna, preporučujemo da se predbilježite na obavijesti o tome kada će ponovno biti dostupna jer s polica nestaje čim stigne. Prema predviđanju sa službene stranice švedskog brenda na zalihi će biti kroz četiri dana, sretno s ulovom!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, IKEA

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0