Hrvatski brend Mia Couture predstavlja fantastične custom made vjenčanice

Kolekcija u fokus postavlja ženstvenost i senzualnost, čineći žensku siluetu neodoljivo elegantnom

SSrce Zagreba, točnije Dolac, poslužilo je kao idealna kulisa za novu modnu priču vrijednu pažnje. Hrvatski brend Mia Couture novom kolekcijom bajkovitih vjenčanica naglasak stavlja na svevremensku profinjenost, eleganciju prožetu jedinstvenošću i individualnošću, a najznačajnija posebnost je upravo na custom made šivanju te pomoć u odabiru uz stručne savjete dizajnera. Cijelo iskustvo odabira najvažnije haljine popraćeno je ugodnom atmosferom u luksuzno uređenom interijeru u kojem se mašta pretvara u stvarnost.

Zagrebački brend Mia Couture u novoj custom made kolekciji predstavlja vjenčanice satkane od najkvalitetnije čipke ili svile, raskošno ukrašene ručno šivanim perlama i ukrasima, koji čine ove vjenčanice svevremenskim. Uz stručno savjetovanje moguće je svaku modnu viziju oživjeti i prilagoditi vlastitim željama i potrebama, što ovu kolekciju čini još primamljivom.

„Jako sam sretna što napokon svojim klijenticama možemo ponuditi našu kolekciju ručno šivanih vjenčanica, koje smo s velikom pažnjom osmislili. Prateći dugi niz godina želje i potrebe naših klijentica, naše iskustvo pomoglo nam je u viziji i kreaciji najposebnijih modela koji imaju moć transformacije i pretvaraju sve želje naših mladenki u stvarnost, na što smo kao tim iznimno ponosni. Vođeni vizijom da se svaka mladenka u našoj novoj kolekciji osjeća poput dive, dizajnirali smo svevremenske modele“ – izjavila je Mia Madunić, na čelu profesionalnog tima Mia Couture.

Mia Madunić

Kolekcija vraća ženstvenost i senzualnost u fokus čineći žensku siluetu elegantnom, a sve uz dašak neizostavnog glamura. Vrhunska izrada, birani materijali i najmoderniji krojevi pretvorili su ove vjenčanice u najpoželjnije među svim mladenkama. Imajući na umu da se želje, trendovi, potrebe i ukusi budućih mladenki razlikuju, Mia Couture, koji se nalazi u Zagrebu na adresi Trg bana Josipa Jelačića 3, svojim klijenticama nudi razne stilove prikladnih za različite tipove vjenčanja, sve protkane prepoznatljivom dozom elegancije, a kao posebnost na raspolaganju je stručni tim koji će svojim savjetima svaku mladenku pretvoriti u glamuroznu divu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Matea Smolčić Senčar

Modeli: Anamarija Stojić i Katarina Mamić

Makeup: Žana Kožul

Frizura: Domagoj Vidaković

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0