H&M viralne kaubojske čizme su back in stock

Već je svima dobro poznato da zbog Tik Toka i Instagrama neki proizvodi postanu toliko popularni da ih je nemoguće uloviti bilo gdje na svijetu, a u svijetu mode nije riječ samo o posljednjim it dizajnerskim komadima, već na ovu pojavu nisu imuni ni high street brendovi.

Upravo je to scenarij koji se dogodio prošle godine s H&M kaubojskim čizmama koje bi se rasprodale svaki put kad bi stigla nadopuna komada online. Zato uopće ne čude kakvo je oduševljenje na društvenim mrežama izazvala činjenica da je taj model ponovno dostupan za kupnju, ove sezone u dvije nijanse.

@reznickovakaterina

i’ll live in suede the whole autumn #catchoftheday #viral #newin #shopping #inspo #fashion #fashiontiktok #foryou #fallfashion #fallinspo

♬ original sound – enbiy4vdz

Isti model je, naime, dostupan za kupnju u crnoj i bež verziji od umjetne brušene kože, s visinom potpetice od pet centimetara, tako da je idealan za svakodnevno nošenje uz traperice, ali će dobro izgledati i na mini haljine. Ove kaubojke nešto su više od klasičnih te sežu do koljena, a dostupne su u veličinama od 35 do 42.

Cijena čizama iznosi 69,99 eura, a dostupne su za kupnju putem H&M webshopa u obje verzije. Klikom na fotografiju vodi vas do proizvoda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0