H&M studio resort kolekcija sve je što želimo ovog ljeta

Kako se približava sezona ljetnih zabava, dopustite da ženstvene siluete, veseli print i sunčana narav preuzmu vodstvo uz Capsule kolekciju Resort H&M Studio. Nadahnuta sanjivim talijanskim palačama, uskovitlanim venecijanskim staklom i čarobnim špiljama optočenim školjkama, kolekcija kanalizira praznično stanje uma.

U paleti zalaska sunca boje mandarine, žute boje meda i bljeskova pistacija, s vezom bogate teksture i privlačnim otiscima, haljine za zlatni sat postavljene su nasuprot jednostavnim stilovima za plažu i jet-set kupaćim kostimima.

Hrabar duh zabave daje energiju ovoj H&M Studio Resort kolekciji, s kreativnošću i pažnjom za detalje koji svakom komadu dodaju intrigu i dubinu. Željeli smo stvoriti glamurozne, ali opuštene lookove za sve prilike i za svaki tip osobnosti, sa sveobuhvatnim ugođajem lakog chica,” Ann-Sofie Johansson, voditeljica dizajna ženske odjeće i kreativna savjetnica u H&M-u.

Ključni komadi su odvažni i sanjivi. Uska haljina s uzorkom s V-izrezom i predimenzionirano odijelo boje meda dio su večernjeg looka. Bijela dvodijelna suknja s naborima koja se sastoji od suknje s valovitim rubom i topa s otvorenim ramenima potiče odvažnost. Crni maksi kaftan obrubljen volanima ima svakodnevnu jednostavnost uz komplet majice i kratkih hlača s printom, natječući se za pozornost s heklanim i metalik kupaćim kostimima s printom. U međuvremenu dodaci proširuju maksimalistički ugođaj, sa sandalama od zlatne kože guste teksture i odgovarajućom mini torbom uz skulpturalni nakit i nakit s perlicama.

“Dizajnirana za opuštajući ljetni bijeg, kolekcija ima ležeran, ženstveni šarm, sa svestranim komadima koji vas bez napora vode od jutarnjeg izlaska sunca pored bazena do kasnonoćnih zabava na piazzi,” Angelica Grimborg, dizajnerica kolekcije H&M Studio.

Bogate teksture susreću se s tkaninama vrhunske kvalitete, s organskom svilom, organskim pamukom, recikliranim poliesterom, Lenzing EcoVero™ viskozom i Tencel™ liocelom koji se svi nalaze u kolekciji. Osim toga, nekoliko komada nakita izrađeno je od recikliranog mesinga.

H&M Studio Resort kolekcija bit će dostupna na hm.com od 9. svibnja.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0