H&M Home predstavio božićnu kolekciju!

Preostala su još 73 dana do Božića – to nam se ne čini prerano za planiranje ovogodišnjeg dekora, zar ne? Na sreću svih ranoranioca poput nas, švedski high street div H&M u sklopu svoje Home linije, već je predstavio veći dio božićne kolekcije koja je prepuna ukrasa za drvce, svijeća, dekoracija za blagovaonski stol i tekstila s blagdanskim motivima.

Uživanje u krugu obitelji ove će godine biti obilježeno klasičnim božićnim tonovima – tamnozelenom kao borove grane te bordo crvenom. Isto tako, naše će domove ispuniti miris cimeta, vanilije i bora: brend je pripremio pakete svijeća s božićnim mirisima koje možete pokloniti sebi, ali i nekom drugom.

Iako svoj dom možete dekorirati prigodnim jastučnicama, adventskim svjećnjacima i girlandama, na stol staviti stolnjake i ubruse s uzorkom sobova ili imele te svečano posuđe za posluživanje i čaše za šampanjac, highlight svakog prostora u prosincu je božićno drvce.

Prozirne kuglice koje će reflektirati lampice, metalne zvjezdice i češeri, pahulje izrađene od sitnih kristalića ili, pak, one od kartona koje doprinose prirodnom izgledu drvca – bilo da se odlučite za glamurozno ili cozy blagdansko uređenje, nešto za sebe pronaći ćete u božićnom asortimanu brenda H&M Home. Srebro, staro zlato te već spomenuta kombinacija crvene i zelene, ove su godine pravi hit, koji će garantirano donijeti božićni ugođaj u vaš dom. U nastavku pogledajte naše favorite koje smo izdvojili iz božićne kolekcije H&M Home.

hmgoepprodhmgoepprod (1)hmgoepprod (12)hmgoepprod (3)hmgoepprod (4)hmgoepprod (5)hmgoepprod (6)hmgoepprod (7)hmgoepprod (8)hmgoepprod (9)hmgoepprod (10)hmgoepprod (11)hmgoepprod (14)hmgoepprod (15)hmgoepprod (16)hmgoepprod (17)hmgoepprod (18)hmgoepprod (19)hmgoepprod (20)hmgoepprod (21)hmgoepprod (22)hmgoepprod (23)hmgoepprod (24)hmgoepprod (25)hmgoepprod (26)hmgoepprod (27)hmgoepprod (28)hmgoepprod (29)hmgoepprod (30)hmgoepprod (31)hmgoepprod (32)hmgoepprod (33)hmgoepprod (35)hmgoepprod (36)hmgoepprod (1111)hmgoepprod1111
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0