High street večernji top koji će se jako brzo rasprodati!

Brend COS, poznat po svojoj sofisticiranoj estetici i minimalističkom dizajnu, predstavlja još jedan zapanjujući komad iz kolekcije za proljeće/ljeto. U ovoj kolekciji nalaze se komadi za posebne prigode, a jedan od najistaknutijih komada je elegantni top u nijansi bjelokosti.

@maria.calvet

this outfit is screaming me <3 #ootd #datenight #datenighyoutfit #pinterestaesthetic

♬ LUNCH BILLIE EILISH – Ell ☆

Ovaj upečatljivi top izrađen je od liocel tkanine – mješavine materijala koji suptilno reflektira svjetlost, dodajući suptilan sjaj svakom pokretu. Lepršavi materijal poznat je po svojoj održivosti i udobnosti, što ga čini idealnim izborom za modno i ekološki osviještene kupce.

Top je dizajniran s naglašenim V-izrezom i dodatkom šala koji je pričvršćen zakrivljenim brošem. Taj metalni detalj nalikuje nakitu brenda COS te dodaje odjevnom predmetu dašak luksuza.

Izrađen od tkanine u nijansi bjelokosti, ovaj top je savršen za različite prilike, od elegantnih večernjih događanja do sofisticiranih dnevnih izlazaka. Njegov minimalistički, ali pažljivo osmišljen dizajn omogućuje lako kombiniranje s različitim komadima, stvarajući svevremenski i chic izgled.

Ovim komadom COS ljetna kolekcija samo nastavlja impresionirati! Statement top nije samo odraz brendove predanosti kvaliteti i stilu, već i primjer kako se moderni materijali i suvremen dizajn mogu spojiti u sofisticiranom modnom komadu. Dodajte ovaj komad svojoj garderobi i unesite dašak odvažnosti u svoje modne kombinacije. Ovaj prekrasan top možete naručiti putem web stranice, a cijena modela iznosi 69 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografija: TikTok, COS

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0