Harry Styles uskoro lansira parfeme

Jedan od najpoznatijih glazbenica današnjice, Harry Styles, prije nešto manje od dvije godine lansirao je beauty brend Pleasing u sklopu kojeg će uskoro predstaviti i sasvim novu kategoriju, onu parfema.

Brend je do sad predstavio liniju lakova za nokte, seruma za lice i kremi za lice te balzama za usne i dodataka poput dnevnika, tote torbi i, naravno, odjeće sa logom ovog brenda koju redovito nosi i sam Styles.

Nova linija proizvoda, parfemi, najavljeni su za listopad, a možete očekivati tri različita mirisa. Iako još nije otkrivena lista sastojaka, već nas nazivi ovih parfema primamljuju pa jedva čekamo saznati o kojim je točno aromama riječ. Parfemi nose nazive Closeness, Rivulets i Bright and Hot, a moramo priznati da nam se čini da će mirisati vrlo senzualno.

Nova Pleasing kolekcija bitiće dostupna za kupnju putem njihove web stranice od sljedećeg mjeseca, a uvjereni smo da će se održati i predstavljanje nove linije parfema u Pleasing trgovini u centru Londona. Ako ste slučajno u prolazu Londom u listopadu i Harry Styles se nalazi među vama omiljenim izvođačima, savjetujemo vam da pratite društvene mreže njegovog beauty brenda i možda se baš pronađete na pravom mjestu u pravo vrijeme!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@harrystyles, @pleasing)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0