Harry Potter igrica za mobitele stiže krajem mjeseca

Warner Bros. je još krajem prosinca najavio mobilnu verziju popularne igrice o Harry Potteru. Igrica bi trebala pružiti potpuno iskustvo pohađanja škole za čarobnjake Hogwarts, uključuje interakcije s profesorima i pohađanje predavanja. Nekoliko mjeseci kasnije, developerska kompanija Jam City je predstavila igricu pod nazivom “Harry Potter: Hogwarts Mystery” koja izlazi krajem mjeseca.

U igrici će biti moguće kreirati vlastiti lik koji pohađa Hogwarts, razvija se kao čarobnjak i stječe prijatelje među ostalim učenicima. Postoji čak i “sustav susreta” gdje vaše odluke i akcije utječu na vaše zadatke, omogućujući vam stvaranje vlastite vještice ili čarobnjaka u priči.

Radnja u igrici smještena je u vrijeme prije radnje u knjigama. U osamdesete, kada Harry Potter još nije upisao Hogwarts.

Posebno je zanimljivo da se u igrici pojavljuju i likovi iz filma, odnosno glumci koji su posudili glas likovima koje tumače. Tako “Harry Potter: Hogwarts Mystery” ugošćuje Dame Maggie Smith kao profesoricu McGonagall, Michaela Gambona kao Dumbledorea, Warwicka Davisa kao profesora Flitwicka, Sally Mortemore kao Madam Irmu Pince, Gemma Jones kao Madam Pomfrey i Zoe Wanamaker kao Madam Hooch.

Igrica izlazi 25. travnja, a bit će dostupna na platformama Android i iOS. U nastavku pogledajte trailer za igricu.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0