@mathildegoehler

Haljina koju su svi nosili prošlog ljeta dobila je i mini verziju!

Nova, mini verzija uvjerljivo najpopularnije haljine prošlog ljeta stigla je online, a mi joj predviđamo jednako veliki uspjeh kao i maksi verziji. Inspirirana stilom francuske ikone Jane Birkin, čiji je effortless i chic izgled bio izvor inspiracije mnogima, haljina je osvojila brojne influencerice koje su se hvalile ovim modelom na društvenim mrežama.

A modernu verziju jedne od ikoničnih haljina koje je Birkin nosila, sad je brend The Garment, iza kojeg stoji danska influencerica Sophia Roe, reinterpretirao u mini varijanti.

Haljina The Garment Tanzania se ističe svojim atraktivnim dubokim prorezom, pletenim materijalom i crnim detaljem iznad pupka, a kombinacija toga ostavljaja snažan dojam na sve koji je vide. Unatoč svojoj pomalo provokativnoj prirodi, privlači širok spektar obožavateljica različitih životnih dobi i stilova.

Nova verzija ove popularne haljine koja je osvojila srca modnih entuzijastica diljem svijeta jednako je ugodna za nošenje i u mini varijanti, s obzirom na to da je takožer izrađena od pamuka. Ova očaravajuća haljina tako kombinira složen dizajn s udobnošću, a ne mora biti rezervirana samo za dnevne prilike. Zahvaljujući svojoj prozračnoj tkanini, šarmantnom pletenom uzorku i dugačkim bijelim rukavima, idealan je odabir za nošenje od jutra do mraka tijekom toplih mjeseci.

@iliridak

I brought 2 extra pair of shoes which I thought would be a bit too much to include. It’s safe to say I’ve overpacked in terms of shoes, but hey.. I like to have a choice when im on vacation 😂 #sicily

♬ original sound – Ilirida krasniqi

Haljina je dostupna na službenoj tranici brenda s bazom u Kopenhagenu, a cijena iznosi 230 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, TikTok, The Garment

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0