Gwyneth je kreirala novu svijeću – ova miriše na orgazam

Nakon što je, bez obzira na čuđenje cijelog svijeta, njena svijeća pod nazivom ‘This Smells Like My Vagina’, u veljači potpunosti rasprodana, nismo mislili da će Gwyneth tako brzo izvući novi adut iz rukava.


Pa iako je prvotna svijeća dočekana s podsmijehom, brojke govore same za sebe – nema medija koji nije objavio da je Gwyneth tj. njen lifestyle brend Goop kreirao novu svijeću, nema TV showa i emisije koja ju nije spomenula. Goop je tako ponovno dobio nevjerojatnu pozornost, a time i porast u prodaji.

Poprilično dobar marketing za jednu svijeću, kojoj je jedina posebnost samo ime. Svijeća koja je koštala ni manje ni više već vrtoglavih 75$, mirisala je na geranij, cedrovinu i bergamot te izazvala lavinu svakakvih duhovitih reakcija na svim društvenim medijima.

Danas je nakon najpopularnije svijeće na svijetu, svjetlo dana ugledala nova inačica, ni manje ni više nego ona koja miriše na orgazam Gwyneth Paltrow.

Svijeća ‘This Smells Like My Orgasm’ predstavljena je u The Tonight Showu Jimmyja Fallona. Gwyneth je rekla da je htjela kreirati punk rock feministički stav koji bi bio pretočen u svijeću. Ako se pitate kako njen orgazam miriše – niste jedini. Ovaj blend sadrži mirise gorkog grejpa, nerolija i zrelih kupina u kombinaciji s posebnim kineskim čajem i turskom ružom.

Hoće li i ova svijeća dostići uspjeh prethodne, ostaje nam za vidjeti, ali ako se išta može priznati slavnoj glumici, onda je to nevjerojatan nos za biznis i porez na glupost na kojem je zaradila milijune. No s druge strane, samo u 2018. godini morala je platiti više od £100.000 zato što je tvrdila da posebno jaje napravljeno od žada može pomoći u jačanju skupine mišića zdjelice i dijafragme.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0