Gucci apartman u londonskom hotelu Savoy je nešto najluksuznije što smo vidjeli!

Povodom 100. obljetnice osnivanja modne kuće Gucci, The Royal Suite u londonskom hotelu Savoy pretvoren je u oazu za obožavatelje tog brenda. Priča je još zanimljivija time što je Guccio Gucci, osnivač talijanske kuće koja je postala pojam luksuza i jet-seta, kao mladić radio u hotelu Savoy, noseći upravo tom jet-setu prtljagu.

Tijekom rada u hotelu upoznao je pravi luksuz, ali i potrebe svojih budućih klijenata s luksuznim kovčezima i elegantnom odjećom. Upravo ga je to potaknulo da zasnuje vlastitu kompaniju koja će se baviti kožnatim modnim dodacima, vrlo brzo nakon što se iz Londona vratio u Italiju.

Gotovo 100 godina od tog trenutka napravljen je puni krug i predstavljen je najluksuzniji apartman u hotelu Savoy uređen ekskluzivno s Gucci komadima, u kojem gosti zaista mogu doživjeti posebno iskustvo. Osim što je riječ o jednom od najstarijih londonskih hotela, apartmanu veličine 265 kvadratnih metara s pogledom na London Eye, namještaj, tkanine i dekorativni predmeti nose potpis Gucci Décor, dok su umjetnine i antikviteti posebno za ovu prigodu nabavljeni u aukcijskoj kući Christie’s, kako bi stilski komplimentirali uređenju.

Čim zakoračite u The Royal Suite jasno je da ste ušli u pomno dizajnirani Gucci svijet, a riječ je zaista o najluksuznijem smještaju kojeg smo ikad vidjeli. Apartman se prostire dužinom čitavog petog kata, a prati tok rijeke Temze koju možete gledati kroz prozore koji se prostiru od poda do stropa.

Da bi odsjedanje u Savoy x Gucci Royal Suite apartmanu bilo zaista posebno iskustvo pobrinuli su se brendovi: po dolasku dočekat će vam goodie bag s Gucci poklonima te rashlađeni šampanjac, na raspolaganju vam je privatni butler, kao i privatni luksuzni bar te Rolls-Royce automobil hotela koji će vas odvesti na VIP posjetu u Gucci butik u ulici Sloane.

Prostrane i prozračne prostorije – pogotovo dnevni boravak i blagovaonica, pravo su mjesto za relaksaciju uz signature talijanski koktel, s pogledom na srce Londona, dok se pravi luksuz može pronaći u spavaćoj sobi, kupaonici i garderobi. King size krevet koji poziva na maksimalno opuštanje, kada u mramornoj kupaonici iz koje možete uživati u pogledu te predivna garderoba u kojoj se želite uređivati satima, samo su dio onog što se nalazi u Royal Suite apartmanu.
Ovaj luksuz, naravno, ima i svoju cijenu – noćenje s doručkom te svim navedenim dodatnim sadržajem iznosi oko 15 tisuća funti, a svi se komadi s potpisom kuće Gucci te umjetnine iz Christie’sa koje se nalaze u apartmanu mogu i kupiti.
* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: The Savoy London

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0