Prošli tjedan je u prostorima Grand Marnier slastičarnice na Trešnjevci održana prava božićna bajka.

Kako bi postigli efekt pravog blagdanskog ambijenta, za potrebe ovog eventa, pao i prvi snijeg! Iako se radilo o umjetnom snijegu, koji će se na oduševljenje svih prolaznika zadržati sve do početka nove godine, radost i veselje nije izostalo. Uzvanici su otišli s božićne bajke snijegom ukrašenim kutijama te personaliziranim oznakama koji su za njih bili specijalno dizajnirani.

f6zLqF4Izi

VS8bcX0ejfZa predstavljanje novih slastičarskih delicija u pravom blagdanskom raspoloženju pobrinula se Ljiljana Tuđen koja je izdvojila oreo cheescake, francuske makarone, jagode prelivene bijelom i tamnom čokoladom, te veličanstveni tart od ribizle i bijele čokolade kao nit vodilju ovih blagdana.

4aXYDJXAme

IMG_5918

Čokoladna fontana, slatki stol prepun delicija, domaće fritule i desertno vino zagrijali su atmosferu dok je improvizirani snijeg bio glavna zvijezda večeri!

ws6iw9Img5

“ Ambijent popraćen svijećama, lampicama i bajkovitim kreacijama djelo je Aide Poparić koja je pokušala dočarati toplo, čarobno i nezaboravno iskustvo uzvanicima.” – rekla je Ivis Burić, PR manager Primum grupacije.

novoyxxsc8Tqm9 Ako želite osjetiti dašak božićne bajke, toplo preporučujemo da se uputite na Trešnjevku, gdje vas na adresi Trakošćanska 41A, očekuje upravo to. I puno više.

prvaY4JfRTb27e

iPkrZrqyfO

Foto: PR