GIORGIO ARMANI ZA BUGATTI

Giorgio Armani i Bugatti ostvarili su suradnju na projektu pod nazivom Giorgio Armani for Bugatti, a izlazak kolekcije zakazan je za kolovoz ove godine.

Ova suradnja objedinjuje eleganciju i kvalitetu oba brenda, a sastoji se od komada visoke muške mode kao što su torbe, remeni, novčanici i iPad caseovi, te odjevni komadi poput kaputa s dvostrukim kopčanjem, kožnih jakni, traperica, džempera i tenisica.

senatus_moytPJ

Svaki komad kolekcije izrađen je od materijala vrhunske kvalitete, uključujući teleću i krokodilsku kožu te kašmir, a dolaze u limitiranom izdanju.

“Bilo je vrlo prirodno surađivati s Bugattijem . Oba brenda obožavaju kvalitetno izrađene stvari, napravljene da traju, od najboljih materijala. Kolekcija se sastoji od serije odjeće i modnih dodataka koji su dizajnirani da bi bili nošeni od strane muškaraca koji traže samo najbolje, a žive aktivnim i dinamičnim stilom života.“ – Giorgio Armani

Kolekcija za jesen/zimu 2016/2017 predstavlja Bugatti brend kroz njihov poznati logo konjske potkove, a bit će dostupna u Armani i odabranim Bugatti trgovinama diljem svijeta.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0