Gia Borghini x H&M: suradnja za koju nismo znali da nam treba

Nakon što je nedavno objavljeno da jedan od omiljenih švedskih high street brendova H&M uskoro predstavlja kolekciju s dizajnerom Rokh, već stiže nova suradnja! Radi se o capsule kolekciji cipela osmišljenoj s brendom Gia Borghini, inače talijanskom markom čije kreacije obožavaju brojne modne obožavateljice, pa tako i Hrvatice!

@_jeanettemadsen_

 

Talijanski je to brend koji već u portfelju ima nekoliko skandinavskih suradnji, od one s influencericom i poduzetnicom Pernille Teisbaek do brenda The Garment. Međutim, ovo novo partnerstvo ultimativna je prilika da se ovaj manji brend podigne na značajno višu razinu.

@hildasandstrom

 

Ono što ovu suradnju također čini toliko poželjnom je činjenica da su u svakom modelu suradnje jasno vidljivi prepoznatljivi kodovi dizajna talijanskog brenda i svaki je par proizveden u vlastitim tvornicama marke u Italiji (što označava visokokvalitetnu izradu). Kolekcija se sastoji od tri različitih modela sandala s potpeticom koje su utjelovljenje Giajine estetike i crpe inspiraciju iz najprodavanijih modela brenda.

@sofiaruutu

Osmišljene u crnoj i crvenoj, metalik srebrnoj i boji breskve, sve se redom radi o modelima koji će se uklopiti u svačiji stil i istovremeno lijepo odgovarati uz traperice kao i koktel haljine. Kolekcija je od danas dostupna za kupnju na odabranim tržištima (Švedska, Finska, Danska, Austrija, Njemačka i Nizozemska), stoga ako se nađete u jednoj od navedenih država, svakako istražite ove prekrasne komade!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0