George Clooney i Julia Roberts ponovno zajedno na filmskom platnu

Miljenica Hollywood Julia Roberts i Oscarom ovjenčan glumac George Clooney, ponovno su zajedno na filmskom platnu i to u žanru u kojem ih oboje želimo gledati – romantičnoj komediji. Partneri iz trilogije “Ocean’s” na velikom platnu glume bivše supružnike u novom uratku redatelja Ola Parkera, koji stoji iza filma “Mamma Mia! Here We Go Again”, pod nazivom “Ticket to Paradise”.

Bivši supružnici, koji su u brak ušli impulzivno i dobili kći Lily, dobivaju poziv na vjenčanje svoje kćeri na Baliju gdje je upoznala lokalca i impulzivno se odlučila na brak. Iako ljuti neprijatelji, složni su u tome da Lily trebaju spriječiti u tome da učini istu pogrešku kao oni prije 25 godina te rade sve u njihovoj moći da bi spriječili brak.

Ol Parker, Julia Roberts i George Clooney na snimanju filma

Ako je suditi po traileru, radnja se vrti oko odnosa bivšeg para koje tumače Roberts i Clooney te međusobnih podbadanja i natjecanja u tome koji je roditelj omiljen kćeri. Iako njihove loše namjere bivaju otkrivene, s obzirom na to da je riječ o holivudskoj romantičnoj komediji, očekuje nas happy end.

Film je snimljen prema scenariju Ola Parkera i Daniela Pipskija, a u filmu se pojavljuju i Kaitlyn Dever u ulozi Lily, Maxime Bouttier kao njezin odabranik, Billie Lourd u ulozi prijateljce s kojom je doputovala na Bali, Lucas Bravo, poznat po ulozi chefa u serijalu “Emily in Paris” te mnoga druga imena. Premijera je zakazana za 21. listopad, a trailer za “Ticket to Paradise” možete pogledati u nastavku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: IMDb

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0