Freixenet je ovog ljeta pripremio potpuno drugačije “ledeno” iskustvo

S dolaskom ljetnog vremena i visokih temperatura odmah raste i želja za osvježavajućim, laganim, ali i elegantnim pićima. Jedno od takvih svakako je i pjenušac, a jedna od prvih opcija uvijek je dobro poznati Freixenet. Freixenet kao najveći svjetski proizvođač pjenušaca proizvedenih tradicionalnom metodom već dugi niz godina zaslužan je za mnoga nasmijana lica, bilo da je riječ o kućnom druženju s prijateljima ili o nekakvoj otmjenoj proslavi. Sam njihov slogan Celebrate la vida govori da se radi o piću vrijednom uživanja i s kojim se slavi život, što se moglo vidjeti i prošlu subotu na popularnoj zagrebačkoj špici.

Da bi ljeto zaista bilo puno osvježenja, ove godine su iz ove renomirane španjolske vinarije pripremili nešto posve novo i drugačije, Freixenet Ice Pack, koji će se naći u prodaji ekskluzivno u Superkonzumu i to u limitiranom broju primjeraka. Da bismo se i sami uvjerili u to, organiziran je Ice pop-up party u popularnom restoranu Al Dente. Gosti su imali prilike kušati dva „ljetna“ pjenušca – Freixenet Ice i Freixenet Ice Rosé koji se netipično za pjenušava vina poslužuju preko velikih kockica leda uz dodatak svježeg voća. Ice pjenušci su kreirani kako bi bili ekstra osvježavajući i to naročito u ljetnom periodu što ih čini idealnima za uživanje s prijateljima. Odlikuje ih kremoznost, svježina i voćnost, ali s elegantnim i bogatim finishom.

Gledajući dobro raspoložene goste kako se međusobno druže i zabavljaju uz čašu pjenušca, bez obzira na dobnu skupinu, možemo zaključiti da je slogan Celebrate la vida u potpunosti opravdan i da se Freixenet definitivno vratio na zagrebačku špicu.

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0