Francuski brendovi u srcu Zagreba – otkriti ih možete u pop up dućanu do kraja srpnja!

Francuski savoir-faire i joie de vivre utkani su u sve što radi, stvara i živi hrvatska produkt dizajnerica Ana Tevšić Nauković.  Njezin dizajn studio “Love, Ana.” jučer je postao mjesto spajanja predivnog dizajna i šarmantnih francuskih brendova koje ćete moći razgledati, isprobati i kupiti sve do kraja ovog mjeseca.

Iako je Tevšić Nauković utjelovljenje francuskog stila, u ovoj projekt pop up dućana ipak je morala uključiti i nekoga tko u potpunosti razumije francuske brendove i tko ih bira sa nepogrešivom preciznošću. Guirec Joubert mladi je francuski stručnjak koji svojim konceptualnim projektom Maison Guirec ima za cilj promicanje francuskog savoir-fairea u kako u Francuskoj tako i u inozemstvu.

Ana Tevšić Nauković i Guirec Joubert

“Maison Guirec osnovao samo s ciljem ponovnog uspostavljanja veza između našeg savoir-fairea, naših teritorija i naših obrasca konzumiranja proizvoda. Također, htio sam da i drugi upoznaju male francuske brendove koji imaju dosljednu logiku, koji rade potpuno transparentno i koji su ekološki prihvatljivi. Odabir proizvoda i brendova koje koristimo u svakodnevnom životi daje nam moć da utječemo na društvo i evoluciju svih nas upravo zato ja pokušavam Francuzima, ali i svim ostalima približiti brendove koji nam na tom putu evolucije mogu doprinijeti svojim način razmišljanja i politikom poslovanja”, izjavio je Guirec.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i upoznajte se sa neodoljivim parfemima koji su stvarani kako bi podsjećali na polja lavande u Provansi, isprobajte jedinstvenu kozmetiku od grožđa, pustite da vas svijeće Maison Tchin Tchin inspirirane raznim vinima i napravljene u vinskim bocama, odvedu u neko romantično okruženje.  Sve ovo i još puno toga moći ćete pronaći do 29. srpnja studiju u Dežmanovom prolazu svakim radnim danom od 16 do 20 sati.

“Jako sam sretna da smo ostvarili ovo suradnju jer moja zaljubljenost u sve francusko traje od kad znam za sebe. Zaljubljena sam u njihov stil, njihovu intrepretaciju života i u zapravo njihov način kako se stvari rade i odrađuju, savoir-faire. Pozivam vas sve da nas posjetite ovaj mjesec i zajedno samnom i Guirecom otkrijete sve čarolije Francuske”, izjavila je dizajnerica i vlasnica studija.

Ines Heli
Maja Miletić
Tina Bačić i Ana Petričić Gojanović
Urška Sršen

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0