FOREO pokreće revoluciju pametnim tretmanom za lice

Prvi “pametni” tretman za njegu lica dolazi s FOREO potpisom. Radi se o FOREO UFO uređaju za tretman lica kojim je moguće upravljati putem pametnog telefona.

FOREO UFO je obli uređaj koji stane u dlan ruke i dolazi u svijetlo rozoj, tamno rozoj i plavoj boji. U uređaj se stavljaju maske koje mogu biti različitog sastava, ovisno o tipu tretmana.

Dok standardne sheet maske koje su osvojile beauty industriju iziskuju preko 20 minuta vremena za tretman, UFO nudi tretman lica u 90 sekundi.

Uređaj sadrži raspon LED svjetala koja se koriste u tretmanima: crvena za anti-ageing, zelena za posvjetljavanje kože i plava za prevenciju akni.

UFO ima dva programa, odnosno mogućnost biranja radi li se o dnevnom ili noćnom tretmanu lica u kombinaciji s odgovarajućom maskom. Dnevna maska uključuje hijaluronsku kiselinu i crvene alge za hidratizaciju. Tretman  se sastoji od 30 sekundi termoterapije za vrijeme kojih crvena LED svjetla otvaraju pore. Slijedi 30 sekundi T-Sonic pulsacija koje pomažu u apsorbiranju maske.

Noćni tretman sadrži masku od ginsenga i maslinovog ulja i sličan postupak kao i dnevni, osim što tretman završava LED lampama koje vraćaju elasticitet kože i poboljšavaju cirkulaciju.

UFO uređaj se puni putem USB-a, a procijenjeno vrijeme trajanja baterije je dva tjedna (ovisi o učestalosti korištenja).

FOREO UFO i UFO Mini (manja verzija uređaja) u prodaju dolaze u travnju ove godine po cijeni od 279$ i 179$. Za nestrpljive, FOREO je pokrenuo kampanju na Kickstarteru na kojoj je moguće uređaje prednaručiti po nižim cijenama, a više o kampanji pročitajte na Kickstarteru.

https://www.youtube.com/watch?v=w2uBttXzgrw

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0