Fen za kosu koji preporučuju stilistice za kosu i influencerice

U novootvorenom salonu za njegu i styling kose Karmell Atelier održano je predstavljanje revolucionarnog beauty gadgeta za kosu koji je osvojio žene diljem svijeta pa tako i poznate Hrvatice među kojima su Helena Livaković, Rita Rumora, Valentina Čajo, Korana Gvozdić, Ivana Pirizović i Lana Puljić. Sigurno ste čuli za izreku: “Invest in your hair it’s the crown you never take off” – ona najbolje oslikava zašto je zdrava, sjajna i lijepa kosa čežnja mnogih žena. Kosa je simbol ženstvenosti i ljepote, njom izražavamo svoje mišljenje i stav te nas čini jedinstvenima.

Mirna Barišić

Zagrebačka stilistica za kosu Mirna Barišić, vlasnica Karmell Ateliera, otkrila je da je jedno od najčešćih pitanja koje joj postavljaju klijentice: kako se boriti protiv suhe i ispucale kose. Uz ciljane proizvode za njegu, otkriva nam, najvažnije je sušilo koje koriste kod kuće.

Sušenje kose može imati negativni efekt na isušivanje vlasi, ali Philips SenseIQ sušilo je u tom segmentu nadmašilo sve druge jer pomoću umjetne inteligencije prati toplinu vlasi te regulira temperaturu sušenja prema tome. Prilagođava se potrebama ravne, kovrčave ili blajhane kose, pruža ženama jedinstveni tretman koji je nužan za zdravlje njihove kose, kaže Barišić.

Philips SenseIQ je uređaj za sušenje i stiliziranje kose koji djeluje u dva smjera: prilikom sušenja kose štiti je od oštećenja, ali i primjenjuje optimalnu količinu topline kako bi vrijeme sušenja bilo što kraće. Ovo je sušilo koje se prilagođava svakoj kosi na način da dok je suši 12 000 puta regulira temperaturu i jačinu puhanja.  Zahvaljujući infracrvenoj tehnologiji koja se prilagođava prirodnoj vlažnosti određene kose, ovaj fen ne izvlači vlagu iz kose, već je čuva u vlasi, a rezultat je nježna, prirodno hidratizirana i svilena kosa puna volumena. 

Korana Gvozdić
Što o Philips SenseIQ fenu za kosu kažu Hrvatice koje su ga uvrstile u svoju kućnu rutinu za njegu kose?

Nekad pomislim da sam već sve isprobala kada su gadgeti i preparati za kosu u pitanju. No, nedavno sam probala Philips SenseIQ fen i shvatila da imam još prostora za učiti. Malo je reći da sam oduševljena rezultatom. Zahvaljujući pametnoj tehnologiji SenseIQ fen se prilagođava mojoj kosi, ne pregrijava ju, već zadržava njenu prirodnu hidratiziranost i u tren oka napravim super frizure. Ne bi vjerovali, ali i ja doma perem i sušim kosu, a od sada to radim samo s ovim čudom zbog kojeg mi je kosa sjajna i zdrava”, naglasila je Valentina Čajo, poznata zagrebačka stilistica za kosu.

Valentina Čajo

Dan može trajati beskonačno dok uživam u svojoj rutini uz Philips SenseIQ. Ovaj fen je moje novo otkriće koje potpuno osjeća moju kosu i prilagođava joj se u svakom trenutku sušenja. Masaža vlasišta nezaobilazni je korak prije nego što krenem u precizno oblikovanje frizure i kreiranje bogatog volumena koji traje danima. Sve ovo odradim sa samo jednim nevjerojatnim SenseIQ fenom i njegovim nastavcima, a samo sušenje kose traje 30 posto kraće nego s običnim fenom. Pranje kose kod kuće više mi nije naporno, već je postalo pravo zadovoljstvo, izjavila je Helena Livaković.

 

Helena Livaković

Bez čega ne idem na put? Bez Philips SenseIQ fena. Kako mi je kosa tretirana blajhom, jako pazim da ju njegujem na odgovarajući način, gdje god bila. Ovaj beauty gadget koristi tehnologiju koja osjeća moju kosu i prilagođava toplinu sušenja na način da zadržava u mojoj kosi prirodnu hidrataciju. Bonus je što sušenje traje kraće nego inače i treba mi samo 6 minuta za super izgled, što mi je iznimno važno jer je vrijeme nešto čega nikada nemam dovoljno, kroz smijeh kaže Rita Rumora Jurki, influencerica i vlasnica lifestyle portala.

Rita Rumora Jurki

 Kosa je zaštitni znak svake žene, stoga pružite joj jedinstveno iskustvo uz tehnologiju koja osjeća. Više nemojte pristajati na kompromis između zdrave i sušilom savršeno stilizirane kose jer uz Philips SenseIQ možete imati oboje. Budite sjajne, neukrotive i uvijek svoje uz Philips #MojaKosaToSamJa!

Lana Puljić
Korana Gvozdić
Tina Bačić
Ivana Pirizović
Lana Puljić


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0