Femme fatale u izvedbi hrvatske dizajnerice A’marie nikad nije izgledala bolje

Po mnogima najzanimljivija modna sezona u očima A’marie brenda osvanula je u nevjerojatno moćnom, ženstvenom i nadasve sofisticiranom ruhu. S naglaskom na modernu femme fatale koja obožava provoditi dane u svom zimskom vrtu, upijajući jesenske zrake sunca i neodoljive mirise i boje koje hladna sezona donosi sa sobom, nastala je kolekcija za jesen/zimu 2020/2021 naziva Jardin d’hiver – Zimski vrt.

Dizajnerica skreće pažnju na žensku snagu, moć i karizmu, a istovremeno pokazuje jednostavnost u odijevanju koja je moguća uz savršeno krojene i dizajnirane komade koji osvajaju svojim dizajnom.
Glavna zvijezda je ultimativna A’marie žena – Iva Radić, koja sjajno nosi vodeće komade nove kolekcije. Stilizirane, s daškom jesenske romantike i pariškog chica, nove kreacije pozivaju na maštovite slojevite kombinacije u kojima svaka žena ostaje zamijećena i svoja.

It komadi kolekcije su svakako kaputi i baloneri, napravljeni od izuzetno kvalitetnih i udobnih materijala, u klasičnim, no istovremeno razigranim krojevima koji bez konkurencije postaju omiljeni odjevni komad sezone.

Bilo da posegnete za Issa kaputom čiji detalji na ramenu, bočni izrezi i lagana vuna pozivaju na modnu igru, bijelom Blanc jaknom uz koju se lako postiže status ikone stila, ili za fenomenalnim Adagio, Gaya i Roma balonerima koji su izrađeni od veganske kože i puni atraktivnih detalja poput balon rukava i efektnih drukera, s ovim komadima može se izgraditi baza svih jesenskih kombinacija.

Za styling od jutra do mraka, uz svoj najdraži kaput ili baloner možete odabrati neku od udobnih pletenih vesti Moss, Indi ili Moon, koje u kombinaciji s fantastičnim hlačama naziva Plie i Jete te prepoznatljivom Nimo torbom – nastala u suradnji s brendom Wool Fabrique by Maya Bekto, tvore senzacionalan jesenski look. Tu su i ženstvene pletene haljine koje savršeno naglašavaju siluetu i obožavaju Safroon pelerinu boje karamele – vječni klasik čiji je kroj prijatelj svake figure.

Uz pletene haljine, kolekcija vrvi i senzualnim haljinama od veganske kože te svilenim i koloritnim modelima koji su stvoreni za posebne prigode i sve one situacije kada želite pokazati svoju izuzetno ženstvenu stranu. Ako ste u potrazi za statement komadom koji možete nositi uz omiljene traperice ili Milo kožne hlače visokog struka, potrazi je i službeno došao kraj! Tu su, naime, bluze od veganske kože, crni model Pique s prekrasno izvezenom prednjicom koju, ovisno o preferenciji, možete okrenuti i imati na leđima, kao i konjak model Barre s predimenzioniranim rukavima.

Nova A’marie kolekcija ove sezone svu je pažnju stavila na karizmatične ženae koje će u kreacijama dizajnerice izgledati moćno i zavodljivo, poput modernih femme fatale. Ženama koje se u svojim odjevnim kombinacijama žele osjećati ženstveno, posebno i jednostavno – senzacionalno! Kolekcija je dostupna u A’marie dućanu (Gundulićeva ulica 19, Zagreb) i na webshopu.

Fotograf: Senja Vild
Model: Iva Radić
Kosa: Mijo Majhen
Make up: Dajana Pajkić
Kreativno vodstvo: Anamarija Brkić & Ana Bacinger

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0