Fantastični sastojci i 2u1 proizvodi s potpisom Fenty Skin

Fenty Beauty, Rihannin proslavljeni beauty brend, koji zagovara ljepotu svih boja kože te je jedan do rijetkih s nevjerojatnim tonovima pudera, upravo je dobio sestrinski brend, Fenty Skin.
Rihanna uvijek ističe kako makeup izgleda onoliko dobro koliko i koža pa je Fenty Skin bio logičan slijed beauty carstva popularne pjevačice.
Tri proizvoda s kojima Fenty Skin starta od 31. srpnja dostupni su za online narudžbu preko službenog weba. Predstavljeni su Fenty Skin Total Cleans’r (oko 160 kuna), Fenty Skin Fat Water Serum (oko 200 kuna) te Fenty Skin Hydra Vizor SPF Moisturizer (oko 250 kuna).

Skin Total Cleans’r

2u1 čistač lica i odstranjivač šminke odstranjuje masnoću, prljavštinu, zagađenje i makeup bez isušivanja kože i osjećaja zatezanja. Duboko čisti pore te pomaže u borbi protiv neželjenog sjaja. Ne sadrži ulja, pogodan je za sve tipove kože i ne začepljuje pore. Sadržava trešnju s Barbadosa koja je puna antioksidansa i koja ima više C vitamina od naranče. Tu su još i Ginko biloba koji pročišćava kožu i kontrolira lučenje sebuma, zeleni čaj koji pomaže u borbi protiv zagađenog zraka, smokva također bogata antioksidansima te dunja infuzirana mineralima koja djeluje na trenutno poboljšanje tonusa kože.

Fat Water

Kao toner i serum u jednom, ovaj proizvod jedan je najzanimljivijih. Posebno je namijenjen onima koji žele vidljivo smanjiti proširene pore, poboljšava izgled depigmentacijskih mrlja, posvjetljuje kožu, zaglađuje ju te se bori protiv sebuma.
Ne sadrži alkohol pa ne isušuje kožu, a jedinstvene je teksture te se ne nanosi na blazinicu već direktno u ruke i onda na lice. Pun je niacinamida, trešnje s Barbadosa, australske limunske mirte i vještičjeg lješnjaka, japanske grožđice koja detoksicira kožu, cvijeta kaktusa koji hidrira te smokve i zelenog čaja.

Hydra Vizor

I ovo je 2u1 proizvod, hidratantna krema i SPF zaštita koji štite kožu od sunca, pritom je njegujući i smanjujući pore. Bezbojna je na koži, momentalno se upija te je navodno sjajna i neprimjetna ispod bilo kakvog makeupa. Ne ljušti se na koži te nema odsjaja prilikom korištenja blica kod fotografiranja. Smanjuje izgled tankih bora, a formula je sigurna za koralje što je sjajna vijest s obzirom na to da većina zaštitnih faktora nepogodno utječe na morski svijet. Pakiranje se može ponovno puniti, tako da samo prvi puta kupujete ambalažu.
Sadrži divlju Kalahari lubenicu koja je bogata antioksidansima i vitaminima te vidljivo hidrira kožu, niacinamid koji poboljšava izgled tamnih mrlja te ujednačava teksturu tena, hijaluronsku kiselinu i aloe veru koje obnavljaju i hidratiziraju kožu te baobab.