@vikyrader

Evo zašto biste, ako imate djecu, trebali imati ovaj proizvod kod kuće

Hladniji mjeseci u godini, osim sa zimskim praznicima u kojima djeca uživaju, obilježeni su i s nešto izazovnijim razdobljem za roditelje. Sezona upala grla i prehlada, koje se jako jednostavno prenose među najmlađima, nerijetko predstavlja i period učestalih izostanaka iz vrtića i škole, a to dovodi i izostanka s posla i narušenu svakodnevnu rutinu obitelji.

A da bi se ostanak kod kuće ili, pak, paralelna bolest nekoliko ukućana spriječili, bitno je pobrinuti se za to na vrijeme. To je moguće postići svakodnevnim uzimanjem vitamina, dobrih bakterija i dodataka prehrani koji mogu značajno pomoći u suzbijanju manjih prehlada, a mnogi njihovu moć zanemaruju.

@fundachristophersen

S obzirom na to da se uskoro bliži obiteljskih okupljanja oko stola te blagdanskih druženja s prijateljima, mogućnost prenošenja prehlada i infekcija grla je u porastu. U suzbijanju takvih pojava mogu vam pomoći dodaci prehrani, pa sugeriramo da ih uvijek imate kod kuće, pogotovo one koji sadrže dobre bakterije kao glavnu pomoć u zaštiti od bolesti zimi.

Jedan od takvih primjera je i PROblis, čiji sastav sadrži sve ono što je potrebno da najmanji, ali i njihovi roditelji, konzumiraju za zaštitu od učestalih infekcija uha, grla i nosa. Osim dobrih bakterija koje su potrebne našem tijelu, a koje tijekom godina postepeno nestaju iz organizma, ovaj proizvod sadrži i vitamin D3, koji pruža dodatnu zaštitu i doprinosi boljem stanju imunosnog sustava.

Glavni sastojak PROblisa je bakterijski soj Streptococcus salivarius K12 koji je prirodno prisutan u usnoj šupljini od samog rođenja, a čija je djelotvornost dokazana brojnim znanstvenim istraživanjima. Zbog toga što većina ljudi tijekom života gubi ovu korisnu bakteriju, dokazano je da upravo njezin izostanak nerijetko dovodi do razvoja raznih bolesti u području usta, nosa i grla pa je zato korisno je uzimati u obliku dodataka prehrani.

Iza uspjeha svih proizvoda koji sadrže K12 stoji svjetski poznati znanstvenik i mikrobiolog John Tagg koji je otkrio ovaj neobičan soj. Kao dijete, znanstvenik je bolovao od infekcije grla uzrokovane Streptococcus Pyogenes, patogenom bakterijom koja je razlog ponavljajućih infekcija uha, nosa i grla od kojih mnogi pate tijekom hladnije sezone. Nakon 30 godina rada, Tagg je proveo istraživanje koje se kasnije pokazalo uspješnim i njegovo se otkriće K12 tad, pa tako i danas, pokazalo revolucionarnim. Taj je soj uspješno implementiran u formulu PROblisa.

@mariakragmann

PROblis je predstavljen je u tri verzije, od kojih sve tri sadrže jednaku količinu dobrih bakterija i vitamina D3. PROblis Junior 1+ je prašak s okusom jagode, namijenjen za malu djece nakon prve godine te za odrasle koji uživaju u teksturi praška i okusu tog voća. Kako bi ga djeca na pravilan način konzumirala, potrebno je prašak nanijeti na dudu ili postepeno davati žlicom, u manjim količinama.

Za nešto veću djecu, ali i odrasle, namijenjene su PROblis Kids +D3 pastile s okusom jagode, kao i one s okusom mente.

Bez obzira na to uzima li ga roditelj ili dijete, PROblis je potrebno konzumirati jednom dnevno, s preporukom da je najbolje vrijeme konzumacije tik prije spavanja, odnosno nakon pranja zubiju. Potrebno je naglasiti da se proizvod ne smije žvakati, gristi i odmah progutati jer dobrim bakterijama treba neko vrijeme kako bi se naselile na oralnu mikrobiotu.

Također, PROblis se ne smije otapati u vodi, soku, jogurtu ili bilo kakvim drugim tekućinama, već se treba postepeno otapati u ustima kako bi djelotvornost proizvoda bila maksimalna. Unatoč tome što se može koristiti tijekom cijele godine, klinička istraživanja su pokazala da je PROblis najbolje uzimati tri mjeseca, čime se postiže najdugotrajniji učinak.

Glavni benefit ovog proizvoda je dokazan i kliničkim istraživanjem koje je pokazalo da ovaj proizvod smanjuje broj ponavljajućih prehlada do 95 posto, a streptokoknih infekcija grla i do 92 posto. Dobre bakterije koje ovaj dodatak prehladi sadrži su u potpunosti prirodne i važno je ih vratiti u organizam s obzirom na to one kod mnogih ubrzo nakon rođenja nestaju iz tijela.

Nedvojbeno je da PROblis proizvod koji morate imati kod kuće i redovito ga konzumirati jer ćete uz pomoć njega tijekom  (stresnog) zimskog perioda, imati značajnu brigu manje i biti zdravi, a i vaši će mališani neometano uživati u praznicima! Ove zime nema straha da ćete godišnji odmor provesti u krevetu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici. 

Fotografije: Instagram, Medikor

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0