Iris Cekuš

Eventom obilježili lansiranje nove rubrike MOMS CLUB. Evo tko se sve pojavio!

Jučer smo u popodnevnim satima u Oris kući arhitekture predstavili novu rubriku MagMe lifestyle portala – MOMS CLUB. U toj ćete rubrici moći pronaći teme vezane uz majčinstvo, roditeljstvo, bebe i djecu, a namijenjena je svim mamama i tatama, onima koji će to tek postati, ali i onima koje zanimaju teme vezane uz trudnoću, majčinstvo i djecu.

MOMS CLUB je inspirativno okruženje za sve mame koje podržavaju jedna drugu.

U rubrici MOMS CLUB redovito ćete moći pronaći korisne i zanimljive savjete za trudnice i mame, savjete o trudnoći i odgoju djece, članke vezane uz modu i ljepotu mama, baby opremu, odjeću za bebu i djece te poklone za najmlađe – ukratko, sve što bi jednu modernu (buduću) mamu moglo zanimati. U sklopu rubrike otkrivat ćemo i brojne novitete iz baby svijeta, a redovito ćete moći pročitati i tekstove stručnih suradnika.

Kako bismo novu MOMS CLUB rubriku predstavili u što boljem svjetlu organizirali smo event na kojem je kategorija predstavljena mamama i trudnicama iz MagMe zajednice i offline, u ugodnom druženju.

Pamela Badžek

Na eventu su nam se pridružile poznate mame i influencerice kao što su Korana Gvozdić, Izabel Kovačić, Anamarija Brkić, Pamela Badžek, Iris Cekuš, Matea Ibanez, Lidija Lešić i suradnice MagMe portala Lada Mitrašinović, Ivana Petković Čevra, Ana Ruža Jurman, Ana Andabak Volk, Ana Tevšić Nauković i Iva Gregov, a eventu su poseban ugođaj dali i oni najmlađi koji su također prisustvovali sa svojim majkama.

Brojne poznate dame uživale su u druženju, dok su se najmlađi zabavljali s igračkama i romobilila koji su bile izloženi na eventu, a imale su priliku i otkriti brojne cornere partnera MOMS CLUB eventa na kojima su bili izloženi proizvodi brendova koji su esencijalni u prvim danima s bebom, ali i kasnije.

Nika Stanko

Tako su mogle istražiti ponudu online trgovine Humed Pharma na kojoj se mogu kupiti proizvodi dječje kozmetika Gamarde te brenda Elancyl, isprobati najnovija kolica s potpisom Cybexa, uvjeriti se u mekoću baby kozmetike i vlažnih maramica brenda Violeta, saznati koje su trenutačno omiljene igračke na Lafaboo corneru te otkriti zašto Nanit Pro nadmašuje tradicionalne baby monitore, kao i zašto su Stokke i BabyBjorn među omiljen brendovima roditeljima na Choconillas corneru.

Izabel Kovačić

Isto tako, na eventu su bile izložene mommy & me adidas Originals Samba tenisice, Ugg čizme za bebe, toddlere, tinejdžerice i mame iz Karla butika, kartice s aktivnostima za djecu Psidacta te eko sladoled napravljen za bebe i djecu Daš pops.

Rita Rumora Jurki i Selma Busovača

Uz druženje i istraživanje proizvoda za djecu i mame, naše uzvanice uživale su i u kreativnom uređenju prostora za koji je zaslužna dizajnerica Ana Tevšić Nauković, pjenušavim vinima brenda Freixenet i tonicima Thomas Henry distributera G3 Spirits te ukusnim slanim i slatkim zalogajima cateringa Zvona i veganskim delicijama Plant Punk.

Opuštene i dobro raspoložene majke s eventa s otišle i s MOMS Club goodie bagom u kojem su se nalazili pokloni naših partnera Humed Pharma, Lafaboo, Choconilas, Violeta, Almagea, MyLittleDoc, Poliklinika Mazalin, Medikor, Avene i Baby Center.

Ovom prilikom želimo se zahvaliti svim partnerima i sponzorima eventa na sudjelovanju u lansiranje MOMS CLUB rubrike lifestyle portala MagMe, kao i agenciji Alert za organizaciju eventa.

Nadamo se da ćete nastaviti pratiti MagMe i u novoj rubrici pronaći i poneku temu za sebe! U nastavku pogledajte tko se sve pojavo na MOMS CLUB eventu.

Ivana Petković Čevra s kćeri
Ana Andabak Volk s kćerima
Dina Serdarušić i Izabel Kovačić
Vedrana Čarapović Propadalo s kćeri
Rita Rumora Jurki
Tina Puhalo s kćerima
Anamarija Brkić sa sinom
Lada Mitrašinović
Antonia Šimurina
Ana Ruža Jurman i Josipa Papić
Iva Gregov s prijateljicom
Matea Ibanez
Zelda Bečirević
Paula Baburić i Lana Lučev
Nika Kamenski
Lidija Lešić
Mirna Kero i Dorotea Kolić Krivić s kćeri
Senja Vild
Pamela Badžek
Rita Rumora Jurki i Marina Rendulić
Izabel Kovačić
Ana Galić s kćeri Belom
Korana Gvozdić
Nika Stanko i Dorotea Kraljević
Sandra Attias
Helena Milun Šojat i Martina Stošić
Tara Grbčić
Latica Martinis Filković
Karla Jurišić i Marija Milićević
Lana Bedeković Rosandić
Dina Dončević
Ana Tevšić Nauković i Petar Nauković s djecom
Petra Biberica
Lana Gojak
Lucia Jerič Palić i Silva Zrnić
Iva Vitić Gameiro
Rita Rumora Jurki i Petra Biberica
Tara Grbčić, Rita Rumora Jurki i Petra Biberica
Ana Tevšić Nauković

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije uređenja i uzvanika: John Pavlish

Fotografije atmosfere: Petra Perkov

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0