Enza Home je brend koji namještajem kreira stil života, a sada nudi i popust na svoj dizajn

Enza Home je concept brand za stvaranje novih stilova života koji slavi svoj prvi rođendan otkako se predstavio hrvatskoj publici. Brend radi na oblikovanju prostora svojim proizvodima, od blagovaonica do namještaja za dnevne, spavaće i radne sobe, tepiha, madraca, tekstila i rasvjete te svojim modernim i inovativnim pristupom unosi različite stilove života u dom.

Alternative za različite ukuse i životna rješenja koja nude udobnost u svom najprirodnijem stanju susreću se s dizajnom nadohvat ruke u Enza Homeu, pritom čineći razliku. Donose pristup dizajnu nadohvat ruke kombinirajući kvalitetu s estetikom. Svaki proizvod u vlastitom je dekorativnom konceptu – od namještaja i madraca preko dekora do rasvjete i tepiha, a iza proizvoda stoji renomirani tim talijanskih produkt dizajnera sa sjedištem u Milanu.

Materijali, boje, dizajn i sve ostale značajke Enza namještaja dinamični su i moderni. Bezvremenski dizajn godinama će pružati posebnu energiju vašem prostoru, a slavljenički popusti idealno su vrijeme da započnete to putovanje.

Proizvodi Enza Home imaju snagu višegodišnjeg iskustva Yataş grupe koja omogućuje ispunjenje svih očekivanja udobnosti i kvalitete, trajnosti i elegancije, pristupačnosti i dobrog dizajna. A sada je taj luksuz još dostupniji jer povodom rođendana Enza Home nagrađuje svoje vjerne kupce i one koji će to tek postati popustima do 60 posto! Osim toga, brojni proizvodi dostupni su odmah, a upravo na te proizvode, povodom slavljeničkog mjeseca, kupci ostvaruju dodatan popust.

Enza Home daje prioritet zadovoljstvu kupaca svojom širokom mrežom usluga i održavanja koja se proteže po cijelom svijetu, a svojim korisnicima nudi mnogo više od namještaja – nudi stil života.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0