ELFS ideje za blagdanski stol

Modni brend ELFS poznat je po svom bezvremenskom stilu, ali i po osjećaju za detalje, koji najviše do izražaja dolazi u upravo u ELFS home kolekciji. Za nadolazeće blagdane predlažu nam nekoliko ideja uz koje će svaki dom zablistati u neodoljivom uskrsnom ruhu.

Ovog Uskrsa predlažu poigravanje neutralnim bojama, proljetnim grančicama, cvijećem i predmetima koje već imamo u kući, poput vaza i stolnjaka. Želite li blagdanski stol dodatno razigrati, ukrasite ga slamom i u nju sakrijte pisanice koje će vaši ukućani tražiti, a uz sezonske ukrase uključite i omiljeno posuđe sa zlatnim detaljima iz linije ELFS home! Zlatni detalji idealni su za blagdanske dekoracije zbog svoje simbolike, ali i dekorativnosti kojom pored delicija obogaćuju ugođaj. Uz cvijeće, i svijeće su uvijek dobra ideja kao obilježje blagdana.

Uz ovakvu dekoraciju poželjet ćete da blagdanski stol bude uvijek postavljen. Priuštite si to, neka od ranoga jutra blagdanski ugođaj preplavi vaš dom.

Linija ELFS home u potpunosti je hrvatski proizvod od dizajna do realizacije, a dostupna je online uz beskontaktnu, brzu dostavu. Uživajte u online shoppingu iz naslonjača i uredite svoj blagdanski dom na www.elfshome.com.