Ekskluzivno predstavljamo nove modele Tudor satova!

Slijedeći na svoju reputaciju u stvaranju amblematičnih modela koje su odabrali najhrabriji avanturisti, TUDOR ove godine predstavlja Black Bay Pro, potpuno novi model sa značajkom dvostruke vremenske zone. U liniji Black Bay, kultni Black Bay GMT model sada je dostupan i u S&G (čelik i zlato) verziji, s toplim bojama i vintage notom; predstavljene su nove verzije za Black Bay Chrono S&G; i linija TUDOR Royal. TUDOR također predstavlja modele Black Bay 31, 36, 39 i 41 S&G, koji imaju zaobljeni dizajn i Manufakturni kalibar.

BLACK BAY PRO

TUDOR predstavlja novi tehnički model s potpuno novom estetikom. Nazvan Black Bay Pro, ima promjer od 39 milimetara, fiksni čelični prsten i Manufakturni kalibar s ugrađenom GMT funkcijom. Black Bay Pro je potpuno novi model sa značajkom dvostruke vremenske zone, tehničkom komplikacijom koja uspostavlja lokalno vrijeme uz drugu vremensku zonu. Kompaktan, robustan i sportski, ovaj model ima mnogo jedinstvenih estetskih detalja i slavi duh tehničkih satova koje je TUDOR proizvodio za profesionalce tijekom svoje povijesti. Prepoznatljiv po 24-satnoj gradaciji, satiniranom fiksnom prstenu i žutoj 24-satnoj kazaljci “pahulja”, Black Bay Pro pokreće TUDOR Manufakturni kalibar MT5652 s ugrađenom GMT funkcijom.

BLACK BAY GMT S&G

Prepoznatljivi Black Bay GMT model s integriranim Manufakturnim kalibrom GMT sada je također dostupan u S&G (čelik i zlato) verziji, s toplim bojama i vintage stilom. Black Bay GMT S&G je model s više vremenskih zona, vrlo funkcionalna komplikacija koja uspostavlja lokalno vrijeme uz dvije druge vremenske zone.

Prepoznatljiv po 24-satnom gradacijskom rotirajućem prstenu u dvije boje, koji predstavlja dan i noć, Black Bay GMT S&G također daje suptilnu estetsku notu povijesti ove urarske funkcije.

BLACK BAY CHRONO S&G

Elegantni kronograf linije Black Bay od čelika i žutog zlata, sa samonavijajućim Manufakturnim kalibrom, koji ima sklopni kotač i okomitu spojku, slijedi najčišću tradiciju sportskih satova. TUDOR proizvodi satove koji su usko povezani sa svijetom motosporta od 1970. kada je predstavljen model Oysterdate, prvi kronografa brenda. Isto tako, od 1954. TUDOR neprestano usavršava svoje profesionalne ronilačke satove.

Black Bay Chrono S&G model kombinira ove tradicije u sportskom, chic kronografu, s kontrastnim podbrojčanicima i automatskim Manufakturnim kalibrom visokih performansi, sa sklopnim kotačem i okomitom spojkom.

BLACK BAY 31/36/39/41 S&G

TUDOR predstavlja novu verziju svoje linije Black Bay u čeliku i žutom zlatu s fiksnim prstenom. Svi opremljeni Manufakturnim kalibrima, modeli dolaze u četiri veličine, s petodijelnom narukvicom i kopčom s brzim podešavanjem. Modeli Black Bay 31, 36, 39 i 41 S&G donose jedinstvenu estetiku liniji Black Bay. Njihova zaobljena kućišta, naglašena dijelovima u poliranom žutog zlata, nude jezik koji malo odstupa od kultnog duha satova brenda kako bi prihvatio sofisticirani, svestrani, uniseks chic.

Opremljeni Manufakturnim kalibrima, uključujući referentni MT5201 koji uvodi novu obitelj TUDOR mehanizama, ovi su modeli na vrhuncu tehničke profinjenosti satova. Još jedna važna značajka za optimalnu udobnost je narukvica s pet članaka koja dolazi s TUDOR “T-fit” kopčom, s brzim podešavanjem, u svim veličinama.

TUDOR ROYAL

Sa svojom integriranom metalnom narukvicom, rebrastim ili dijamantnim prstenom i automatskim mehanizmom, linija TUDOR Royal oličenje je svestranog i pristupačnog sportskog šika. Royal je ime koje je TUDOR prvi put upotrijebio 1950-ih kako bi naglasio vrhunsku kvalitetu svojih satova. Imajući na umu ovo naslijeđe, linija TUDOR Royal nudi samonavijajuće sportsko šik satove s integriranim narukvicama koje su jednako pristupačne koliko i beskompromisne.

S prvoklasnim tehničkim performansama i profinjenom estetikom, ova linija nalazi se na raskrižju između klasičnih i sportskih satova. Dolazi u nehrđajućem čeliku ili zlata i čeliku, i nudi se u četiri veličine s devet mogućih brojčanika.

Istražite svijet odvažnih TUDOR satova u butiku Mamić 1970 u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7.

Fotografije: Mamić 1970

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0