Ekskluzivna suradnja: Richard Quinn kreirao makeup kolekciju za MAC

Njegovi svjetovi jednako isprepliću visoku modu i umjetnost, pa je sasvim logično da je MAC suradnja za proljeće 2023., upravo s jednim od najvećih imena u svijetu mode i na crvenim tepisima posvuda – Richardom Quinnom. Tko bi drugi mogao namamiti pokojnu kraljicu Elizabetu II. da sjedne u prvi red za njezinu prvu ikad reviju na London Fashion Weeku? Samo pokretačka snaga poput Quinnove, što potvrđuje i prestižna H&M nagrada za dizajn koju je osvojio.

Beauty gigant MAC je od samog početka prepoznao je i slavio dizajnerov talent, radeći s Quinnom iza pozornice na Tjednu mode od 2018. godine i sanjajući makeup lookove koji pristaju njegovom subverzivno i nezaboravno jedinstveno viđenje ženstvenosti svake sezone.

Lipsticks – TOP: Lady Danger; Bottom: Vamp Tastic

Ovog proljeća sa zadovoljstvom predstavljamo kolekciju koja utjelovljuje istu hrabru ljepotu. “Htio sam stvoriti kolekciju koja odražava moju ljubav prema engleskom cvijeću i pariškoj modi”, kaže Quinn. “Potpis mog dizajna je da se uvijek radi o boji i vještini izrade. Završna obrada i detalji jako su mi važni kao dizajneru, kao i iznimno lijepe nijanse. Teksture proizvoda u ovoj kolekciji bili su savršeno izrađeni kao i sastavni dijelovi, koji oživljavaju moje modne dizajne u obliku šminke”.

I naravno, kolekciju su odobrili makeup artisti. “Jedinstvenost Richarda Quinna je njegova sposobnost da napravi odvažne, pretjerano ženstvene printove, a da se pritom osoba koja ih nosi osjeća snažno, osnaženo i lijepo”, izjavio je Dominic Skinner, MAC Senior Artist.

Isprobajte ekskluzivni duo ruževa za usne u kultnim nijansama – Mehr i Lady Danger – u posebnom pakiranju koje je ključni dio privlačnosti ove kolekcije. Što se tiče očiju, Quinn, koji predviđa klasične pastele iz 60-ih kao glavni proljetni trend, je predstavio četiri potpuno nove nijanse MAC Color Excess Gel Pencil Eye Liner, prepakiranu MAC Stack maskaru i Quinning Paleta sjenila za oči.

Odvažna, ali svestrana, ova kolekcija se može pohvaliti bojama koje potiču kreativnost i stvorene su da je provedu. Miješajte, polirajte, nanosite slojeve i igrajte se do vlastite Quinn kreacije za vaše lice. Kolekcija je ekskluzivno dostupna samo u zagrebačkim MAC prodajnim mjestima (Arena Centar i Ilica 7).

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0