Eisenberg Paris kao ultimativni saveznik protiv celulita i opuštene kože

Dolazak ljepšeg vremena i odbacivanje slojeva zimske odjećesvake godine sa sobom nosi isti problem većini žena. Zategnuta bedra, trbuh te sjajna i zdrava koža bez celulita neizostavno su glavni estetski ciljevi ljepšeg spola. Glavna isprika nedvojbeno je nedostatak vremena, koje nam u ovom slučaju ide u korist. Dani koje provodimo u izolaciji idealna su prilika za pokretanje novih navika bez mogućnosti isprike za pripremu kože za nadolazeće sunčane i tople dane. Povratak u top formu i to unutar svoja 4 zida osigurat će pariški laboratorij Eisenberg sa tretmanima koji će postati vaš saveznik elastične i čvrste kože tijekom cijele godine.

Cryoform (585 kn/240 ml) je intenzivni tretman protiv celulita čije se djelovanje temelji na principu krioterapije. Snižavanjem temperature tretiranog područja aktivira se metabolizam, a prisutnost stanica u masnom tkivu se smanjuje. Sinergija odabranih fito-ekstrakata i kofeina pospješuje mršavljenje i učvršćivanje, dok kamfor, eukaliptus i mentol toniraju kožu i stimuliraju cirkulaciju. Korištenje Cryoforma preporučuje se ujutro ili navečer, masažom velikim ujednačenim pokretima, koncentrirajući se na dijelove tijela koje je potrebno tretirati.

Krema za učvršćivanje Body Lifting Treatment (869 kn/150 ml) idealna je za ljetnu pripremu kože s misijom učvršćivanja,zatezanja i toniranja. Ova bogata krema intenzivno povećava staničnu vitalnost zahvaljujući antioksidativnoj snazi vitamina E i C u kombinaciji s Trio-Molecularnom® formulom.Obogaćena oligopeptidom zelenih mikroalgi jača elastičnost kože, vidljivo smanjuje strije te jamči izražajno učvršćivanje kože. Krema za učvršćivanje koristi se nakon kupke ili tuširanja uz masažu problematičnih područja s rezultatom glatke i svilenkaste kože.

Koncentrat za mršavljenje i oblikovanje za ciljana tvrdokorna područja Body Refining Serum (675kn/150 ml) lako je uklopiti u svakodnevnu beauty rutinu za  jednostavno i učinkovito oblikovanje tijela. Sadrži ekskluzivni oblikujući kompleks s visokokoncentriranim aktivnim sastojcima koji imaju dubinski učinak na lipolizu i drenažu tkiva. Potiče razgradnju lipida, čime se olakšava uklanjanje viška masnoća i zadržavanje vode na rukama, trbuhu, kukovima, stražnjici, bedrima i koljenima. Nanosi se ujutro i/ili navečer uz masažu, koncentrirajući se na problematična područja.

Uz kombinirano korištenje proizvoda rezultati kroz 2 do 4 tjedna neće izostati, a Eisenberg Paris postati će vaš favorit za čvrstu i lijepu kožu.

Nekoliko jednostavnih koraka dijeli vas odkupovine ovih Eisenberg proizvoda: klik na www.douglas.hr  ili poziv na broj 0800 1221 Douglas call centra (ponedjeljak – subota; 8-20h) i proizvodi stižu na vašu adresu.  

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0