Eau Thermale Avène ima rješenje u borbi protiv prvih bora – A-OXITIVE linija

Dolaskom proljeća i toplijih dana, naša koža žudi za promjenom, pa masnije i teže kreme, namijenjene njezi u hladnim danima, mijenjamo za one hidratantne, laganije teksture. Naravno, to nikako ne znači da odustajemo od brige i njege, dapače. Sunčeve zrake itekako utječu na starenje kože i gubitak vlage, pa smo s veseljem dočekali novu Eau Thermale Avène kronoaktivnu provitaminsku  A-OXITIVE liniju proizvoda koja nam može pomoći u borbi protiv spomenutih čimbenika.

Evo noviteta koje nam je Eau Thermale Avène pripremio:

Antioksidativni A-OXITIVE SERUM lagani je fluid nježnog mirisa koji na koži ne ostavlja masni trag. Zaštitni, antioksidativni serum pomaže našoj koži u obrani od štetnih učinaka i oksidativnog stresa. Djeluje pri pojavi prvih bora, a zahvaljujući pro vitaminu E i pro vitaminu C, štiti kožu tijekom dana, odgađa prve znakove starenja i pojačava prirodni sjaj kože.

A-OXITIVE DAN dnevna je vodena krema za zaglađivanje kože s hidratantnom aqua gel teksturom. Stvarajući učinak barijere na koži, zaglađuje je bez ikakvog osjećaja nelagode. Dapače, zahvaljujući bakrenim i ljubičastim bisernim sredstvima koja prilagođavaju ravnotežu svjetlosti i boje, prikriva sjene i područja lica koja reflektiraju znakove umora. I ova krema sadrži pro vitamin E i C, pa nema brige o starenju kože.

A-OXITIVE NOĆ nova je noćna krema s njegujućim, zaglađujućim i eksfolirajućim učinkom. Uz retinaldehid i provitamin E koji pojačavaju staničnu aktivnost, ujednačuju teksturu i potiču detoksikaciju kože, sadrži i ulje noćurka bogato masnim kiselinama i vitaminima koji hrane kožu i vraćaju joj ravnotežu.  Djeluje protiv prvih bora, oksidativnog stresa i zagađenja, a koža ujutro djeluje odmoreno i svježe.

A-OXITIVE OČI namijenjena je osjetljivoj koži oko očiju, ne sadrži mirise, glatka je, s pojačanim sjajem, te kao i ostale kreme iz ove linije, djeluje protiv prvih bora. Vodene je teksture, vrlo osvježavajuća te obogaćena lipidnom fazom sličnoj ‘sebumu’ zbog čega su nam konture očiju nakon buđenja osvježene i blistave.

Kao i svi Avène proizvodi, cijela A-OXITIVE linija sadrži Avène termalnu izvorsku vodu koja prirodno umiruje i omekšava kožu. Njezino jedinstveno djelovanje čini je idealnom za njegu osjetljive kože lica, što je potvrđeno u više od 300 znanstvenih ispitivanja.

Proizvodi su dostupni u svi boljim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0