Douglas Beauty Card donosi novu dimenziju uživanja u shoppingu

Kao vodeći lanac parfumerija na europskom tržištu, Douglas uvijek pruža dodanu vrijednost za svoje kupce. Dok istovremeno istražujete svijet ljepote koji Douglas nudi, uz Douglas Beauty Card program vjernosti imate priliku otključati ekskluzivne beauty pogodnosti i uživati u brojnim povlasticama i uštedama.

Registracija u Douglas Beauty Club je jednostavna i potpuno besplatna. Možete se registrirati putem online prijavnice na službenoj Douglas web stranici ili posjetiti svoju najdražu Douglas parfumeriju. Zahvaljujući DBC kartici, članovi ostvaruju dodatne pogodnosti prilikom svake kupovine putem internetske trgovine, Douglas aplikacije ili u nekoj od Douglas poslovnica. Bez obzira na to kako preferirate shoppingirati – online ili osobno, u Douglasu ćete uvijek biti nagrađeni za vjernost.

Prilikom svake kupovine u Douglas parfumerijama, članovi Douglas Beauty Card ostvaruju dodatni popust od 2%, 3% ili čak 5%, a ovisno o potrošenom iznosu.  Prilikom svake internetske kupovine ili kupovine putem Douglas aplikacije, članovi Douglas Beauty Card ostvaruju još i više te osiguravaju dodatni popust od 3%, 4% ili čak 6%, a ovisno o potrošenom iznosu. Douglas uvijek pruža premium iskustvo kupovine bez kompromisa na kvalitetu i omogućuje članovima da štede prilikom kupnje svojih omiljenih proizvoda.

Ekskluzivni popusti su još jedna od pogodnosti koja očekuje članove DBC kluba, koji će vas motivirati da istražite nove proizvode i eksperimentirate s različitim beauty stilovima. Uđite u ovu jedinstvenu beauty priču i otključajte nevjerojatne pogodnosti uz Douglas Beauty Card program vjernosti. Sada je vrijeme da vaša ljepota bude nagrađena na pravi način! Saznajte više na douglas.hr.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Naslovna fotografija: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0