Donosimo sve detalje o suradnji koju jedva čekamo

Jedni od najpoznatijih globalnih brendova – draguljarska kuća Tiffany & Co. i sportski gigant Nike, jučer su na društvenim mrežama objavili teaser svoje nadolazeće suradnje. Na fotografiji se nalazi kutija Nike tenisica u ikoničnoj tirkiznoj Tiffany’s nijansi, a suradnja su opisali s riječima – “legendarni par”.

I jedan i drugi brend su u protekle dvije godine imali nekoliko unosnih suradnji, a ova zaista pripada u kategoriji onih neočekivanih. Draguljarska kuća će, naime, dati novo ruho legendarnom modelu tenisica Nike Air Force 1 Low koji će navodno biti izrađen od luksuzne brušene kože u tamnosivoj nijansi te ukrašen s Nike “Swoosh” znakom u prepoznatljivoj Tiffany & Co. nijansi.

Isto tako, tenisice će krasiti i metalna pločica s brandingom koja je svojstven znak nakita draguljarske kuće. Brend Tiffany & Co. protekle je godine postao jedan od najjačih u portfelju konglomerata LVMH, većinom zahvaljujući suradnjom sa streetwear brendom Supreme krajem 2021. godine, nedavnom suradnjom s talijanskom kućom Fendi na modelu torbice Baguette te izborom ambasadora među kojima su se našli supružnici Beyonce i Jay-Z te model Hailey Bieber.

Iako još nema puno informacija o tome kada će se jedne od najisčekivanijih tenisica godine naći u prodaji, kruže glasine kako će to biti u proljeće, a da će cijena Tiffany & Co. x Nike Air Force 1 Low modela iznositi 400 američkih dolara. Brendovi su otkrili i kako su kreirali dodatke za tenisice poput vezica u Tiffany plavoj boji, a riječ je o tenisicama i asesoarima koje će zasigurno privući mnoge kolekcionare. Jedan od prvih koji je isfurao komade iz ove suradnje i NBA košarkaš LeBron James koji je do traženih modela uspio doći prije svih.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0