Donosimo ideje za svečane kombinacije ovih blagdana

Naušnice ringovi Chaumet Bee My Love; ogrlica Chaumet Bee My Love; bangle narukvica Chaumet Bee My Love i prstenje Chaumet Bee My Love (lijeva ruka); prsten Damiani Belle Époque Reel, prsten Chaumet Bee My Love i prsten Chaumet Bee My Love Solitaire (desna ruka); haljina Zara

Napokon je stigla najljepša i toliko željno iščekivana sezona blagdana što znači da ćemo iz ormara izvući haljine i druge elegantne komade koje ćemo nositi u svečanim prilikama. Najblještavija sezona, prepuna šljokica, baršuna i svile ne može proći ni bez jednako blistavog nakita, a u prvom planu se tada nalaze dijamanti.

Sjaj dijamanata koji se reflektira od nježne svjetlosti svijeća za blagdanskom večerom ili lampica koje krase božićno drvce zaista je nenadmašan, tako da su komadi izrađeni u 18-karatnom zlatu i draguljima neizostavan dio svake svečane kombinacije.

Nakit koji se ističe svojim iznimnim sjajem i kvalitetom, ali i suptilnim dizajnom koji pristaje uz sve svečane kombinacije, izrađen u 18-karatnom bijelom, ružičastom i žutom zlatu nalazi se u kolekcijama draguljarskih kuća Chaumet, Damiani i Messika koje se mogu pronaći u butiku Mamić 1970.

Naušnice ringovi Messika Move Link SM; narukvica Damiani Belle Epoque Reel, prsten Damiani Belle Époque Reel i prstenje Chaumet Bee My Love (lijeva ruka); bangle narukvica Chaumet Bee My Love, prstenje Chaumet Bee My Love; haljina Stine Goya (Garderoba Store)

Kolekcija Chaumet Bee My Love, koja se ističe motivom saća, krije prstenje optočeno dijamantima ili samo u verzijama u bijelom, ružičastom i žutom 18-karatnom zlatu koje je idealno za stacking. Tako možete nositi više komada omiljenog nakita, bez da to izgleda upadljivo u kombinaciji sa šljokičastom haljinom, već da čini zanimljiv, blještavi detalj na rukama.

Među suptilne komade iz te kolekcije ubrajaju se i ogrlica s privjeskom motiva saća od kombinacije zlata i dijamanata te naušnice ringovi koji mogu činiti predivan komplet, kao i bangle narukvica od koje se također može napraviti stacking ili je nositi samu, kao istaknuti komad nakita. U ovoj se kolekciji kriju komadi koji će ostaviti dojam – bilo da ih nosite uz minimalističke odjevne kombinacije poput slip haljine i odijela ili da ih, pak, iskombinirate uz modele prepune šljokica.

Sličan dojam ostavlja i kolekcija Damiani Belle Époque Reel. Riječ je o jednoj od najnovijih kolekcija te talijanske kuće, a čiji komadi hvataju svjetlo na zanimljiv način i tako non stop daju predivan odsjaj, bez upotrebe dijamanata. Narukvica i ringovi naušnice od žutog zlata iz te kolekcije nalaze se na listi želja svih minimalistica ovog Božića, a one koje žele ostaviti nešto snažniji dojam odabrat će chunky prsten iz te kolekcije, izrađen u kombinaciji bijelog zlata i dijamanata.

Naušnice Damiani Belle Époque Reel; ogrlice Messika Move Classique i Messika Move 10th; prsten Damiani Mimosa (lijeva ruka); bangle narukvica Messika Move 10th, prstenje Messika Move Romane i Messika Lucky Move (desna ruka); haljina Raiine (Garderoba store)

No, ako su dijamanti upravo ono što tražite kako biste upotpunili odabrane haljine sa svjetlucavim šljokicama, odabir mora pasti na neke od komada iz kolekcije Damiani Mimosa ili, pak, najnovije Messika Move Link.

Sjaj naušnica, prstenja i narukvica kolekcije Damiani Mimosa – koja se ističe prepoznatljivim izgledom cvijeta i trodimenzionalnim dizajnom – podići će klasične crne svečane kombinacije. Sitni dijamantići smješteni u obliku cvijeta djeluju nevjerojatno elegantno i prikladni su za sve vrste blagdanskih slavlja koje planirate pohoditi ove sezone.

Ogrlica Messika Move 10th ; prsten Damiani Mimosa (lijeva ruka); narukvica i prsten Damiani Mimosa (desna ruka); haljina By Malene Birger (Garderoba store)

Za one koje žele ostaviti dojam – neovisno o outfitu koji nose, nepogrešiv odabir su komadi francuskog brenda obožavanog među celebrity damama: Messika. Detalj kojim su osvojili mnoštvo obožavateljica diljem svijeta – pomični dijamant čini dio njihovih ogrlica iz kolekcija Messika Classique i Messika Move 10th koje mogu biti statement piece svaka zasebno, a i kreirati odvažan look kad se nose zajedno. Uz kombinaciju dviju ogrlica, drugi detalji vam ni ne trebaju – ali teško im je odoljeti.

Bangle narukvica Messika Move 10th, prstenje Messika Move Romane i Messika Lucky Move samo su neki od komada iz njihovih kolekcija koji se ističu, a koji i kad se nosu sami, privlače poglede. Komadi francuskog brenda, izrađeni u bijelom, ružičastom i žutom 18-karatnom zlatu s dodatkom dijamanata, apsolutni su favorit party sezone zbog dizajna koji je prilagodljiv različitim stilovima odijevanja i outfitima.

Vjerujemo da ste haljinu za svečanu blagdansku večeru, važan event, poslovni domjenak i doček Nove godine već odabrali, no nemojte zaboraviti na detalje jer oni zaokružuju svaku modnu kombinaciju. Važno je stilizirati komade koje nosite, kako biste ostaviti dojam sređenosti i elegancije, a nadamo se da će svečani outfiti koje smo složili barem malo pomoći u tome.

Dijamantni nakit brendova Chaumet, Damiani i Messika, koji je idealan za svečane kombinacije u party sezoni otkrijte u butiku Mamić 1970 (Frane Petrića 7, Zagreb).

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Franjo Matković

Kreativno vodstvo i styling: Mateja Sučević

Model: Filipa Ledić (IM Studio Models)

Frizura: Valentina Čajo

Makeup: Iva Kraljević

Zahvaljujemo se Garderoba concept storeu i Amadria Park Hotelu Capital.
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0