Donosimo aktivnosti za odlično Valentinovo, bez obzira na status veze

14. veljače je dan koji je postao savršena izlika za večeru ili darivanje u paru. Onima koji nemaju partnera, taj dan može biti poprilično depresivan i dosadan pa se ili trude maksimalno ignorirati Valentinovo, ili proslaviti anti- Valentinovo!

Bez obzira na status veze, u danu koji slavi ljubav mogu uživati svi- slaveći ljubav prema sebi! Slavite ljubav uvijek i svugdje, a ako ne znate kako, pripremili smo unikatne proslave za vas.

Isprobajte wine&dine kino

Nova razina uživanja u filmu svakako dolazi s novim iskustvom kina. Radi li se o 3D, 4D, imax ili nekom drugom formatu, bitno je samo da uz film dobijete i ponudu jela i pića. U Cinestar GoldClass kinima možete uživati u delicijama za vrijeme filma, počastite se jednim takvim izlaskom!

Otiđite u jazz klub

Iako jazz klubova danas nema previše, možete biti sigurni da ćete u takvoj vrsti kluba moći uživati u vrhunskoj glazbi, vinu i ako je potrebno- samoći!

Sudjelujte u dobrotvornom događanju ili utrci

Čak i ako u veljači nemate neku utrku u kojoj možete sudjelovati u veljači, uvijek postoje dobrotvorna događanja ili pak humanitarna svrha u koju možete uložiti svoje vrijeme ili novac. Nema osjećaja koji je ravan onom kad radimo dobro djelo. Sami ili u paru.

Otiđite u zvjezdarnicu na romantičnu večer

Provjerite program najbliže zvjezdarnice, možda će vas zainteresirati neki od programa koji nude, kao npr. Tečaj opće astronomije. Zvjezdarnice nisu otvorene svaku večer, tako da je za ovu aktivnost potrebno prethodno provjeriti termine kada je moguće uživati u zvijezdama.

Napravite opuštajuću kupku

Ovo je odlična aktivnost i za soliranje, ali i za par. Lush svake godine uljepša Valentinovo mnogima svojom Valentine’s kolekcijom, tako da si odaberite savršenu kupku i zavalite se. Pokušajte uz kupku pustiti instrumentalnu ili klasičnu glazbu, iznenadit ćete se koliko opušteni možete biti!

Ponovno proživite najbolji spoj ikada

Nekad u životu se dogodio savršen spoj- upoznali ste nekog, bili negdje, nešto proživjeli i odlično se zabavili? Iako možda ta osoba nije više u vašem životu, proživite tu odličnu večer ponovno- sami, s prijateljem ili u paru ako ste i dalje s tom osobom (nekako ne bi bilo fer s novim dečkom proživljavati spoj s bivšim).

Pripremite si doručak u krevetu

Baš kao u filmu, potrudite se do najsitnijeg detalja da sve bude pripremljeno savršeno. Ili još bolje, ako niste single- natjerajte partnera da vam pripremi doručak u krevetu.

Otiđite na masažu

Ili si naručite masažu kod kuće. Ključno je da bar sat vremena ne radite ništa, samo uživate u tuđim rukama. Nekad je zaista teško odvojiti vrijeme za potpunu tišinu i mir, a ovo je savršena prilika za to. Plus, osjećat ćete se odlično nakon.

Dočekajte zalazak ili izlazak sunca

Uzmite jastuk i deku na mjesto s kojeg možete promatrati nebo i dočekajte noć ili dan u tišini. Koliko god je taj trenutak poseban i poželjan za foktanje, ostavite mobitel sa strane. Ovo je trenutak koji treba doživjeti, a ne dijeliti.

Prihvatite samoću (čak i ako niste sami)

Pročitajte knjigu, pogledajte film ili predstavu koji slave samoću. Lijepo je imati nekog, ali treba znati biti sam. Preporuka za knjigu: Andi Dorfman, “Single State of Mind”, preporuka za film: “Žene”.

Organizirajte zabavno naslikavanje

Ne trebate slaviti zaruke, rođendan ili nešto treće kako biste organizirali profesionalni photoshoot. Dogovorite se s nekoliko prijatelja/prijateljica za izlazak u prirodu, fotogeničnu napuštenu građevinu ili kroz centar grada, obucite se kao da ste izašli iz modnog editorijala (ili više njih, poželjno je imati više odjevnih kombinacija) i prepustite se objektivu profesionalnog fotografa. Rezultat će biti uspomena za cijeli život.

Uživajte u odličnoj ljubavnoj priči

Neki filmovi su već postali klišej, no ako možete ponovno gledati Notebook i slične filmove i doživjeti ih s jednakim emocijama- go for it! Ponekad je najbolje dobro se isplakati ili nasmijati na sudbine drugih ljudi, lakše se maknemo od stvarnosti i približimo snovima.

Organizirajte karaoke

Pozovite hrpu prijatelja (mogu biti i parovi ako imate svog partnera) i zabavite se pjevajući stare hitove. Večer može biti i tematska, tako da pjevate ljubavne pjesme, naravno uz finu čašicu.

Dogovorite večer s igrama

Klasična, ali uvijek dobra zabava. Pantomima, Rizik, Drinkopoly, pa i Grad-država- sve igres u dobrodošle. Zabavnije će biti ako igrate za nešto, možete se dogovoriti koju nagradu dobivaju pobjednici ili koje nedaće će snaći gubitnike, bitno da se ludo zabavite!

Kupite buket ruža

Možda zvuči otrcano, ali svaka žena zaslužuje buket ruža za Valentinovo! Ako ga niste dobili od nekog, kupite si sami! Nema ništa loše u darivanju sebe, a pogotovo kad je cvijeće u pitanju,

 

 

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0