Dočekali smo i to: Novi trailer za “No Time To Die” je to die for!

Čekanju je napokon došao kraj – dobili smo novi službeni trailer za nastavak priče o Jamesu Bondu, pod nazivom “No Time To Die”.

Ovo je, nakon pet nastavaka, posljednji film u kojem ulogu najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu tumači glumac Daniel Craig, a film koji je bio najavljivan za travanj, u kina nam dolazi 20. studenog.

Radnja prati agenta 007 koji je napustio aktivnu službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Nažalost, njegov mir je kratkog daha jer ga prijatelj, Felix Leiter iz CIA-e dođe tražiti za pomoć.  Misija spašavanja otetog znanstvenika pokaže se daleko složenija nego što se očekivalo, vodeći Bonda na trag misterioznog negativca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

Glavni neprijatelj bit će mu Rami Malek, Oskarom nagrađeni glumac za ulogu u Bohemian Raspodyju, dok se od stare glumačke ekipe vraćaju Lea Seydoux, Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Ralph Fiennes i Naomie Harris. Novo lice uprizorit će Lashana Lynch, poznata po ulozi u Captain Marvelu, u ulozi za koju se priča da će utjeloviti prvi ženski lik budućeg 007 agenta.

Ovaj 25. po redu film o James Bondu također je i posljednji iza kojeg stoji Cary Fukunaga, prvi američki redatelj koji radio na franšizi.