Disko kugla kao coffee table? Ovaj brend kaže – da!

Prilikom uređivanja interijera većina bira vječne, minimalističke i klasične komade koji će “dobro ostarjeti”. Rijetko tko ima hrabrosti za eklektično uređenje – pogotovo kad je u pitanju životni prostor, no mali dašak odvažnosti svakom će dnevnom boravku dati posebnost. A ako tražite upravo takav komad, imamo odlično rješenje.

Što kažete na disko kuglu usred dnevnog boravka, ali ne da visi sa stropa, već da se koristi kao coffee table. Možda zvuči neobično, ali izgleda fantastično. Rotganzen je umjetnički kolektiv koji stoji iza odvažnog dizajna stolića pod nazivom Le Carre, koji je dostupan samo u ograničenim količinama.

Serija Le Carre coffee stolića ističe se umjetničkim djelom iza koje stoji ovaj kolektiv, a koje izgleda poput spljoštene disko kugle. Ovog se puta taj motiv pronašao između dvije mramorne ploče u verziji Le Carre I te dviju čeličnih ploča u verziji Le Carre III.

Osim što je definitivno riječ o najzanimljivijim stolićima koje smo vidjeli, ova mini umjetnička djela stvaraju posebnu atmosferu u prostoriji u kojoj se nalaze s obzirom na to da, baš kao i disko kugla u klubu, reflektiraju svjetlost koja pada na njih.

Dimenzije stolića iznose 60 x 60 x 30 centimetara, a više detalja možete dobiti na stranici Gallery Ogan & Rentz, vodeće galerije specijalizirane za pop-art i radikalni dizajn koja je osnovana 2019. kao inicijativa koju pokreću umjetnici za promicanje mladih umjetnika i dizajnera koji djeluju u kontekstu popularne kulture.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0