Dior otvara raskošan spa u luksuznom hotelu na jugu Francuske!

Od 14. travnja svi ljubitelji francuskog brenda Dior imat će još jednu destinaciju na svojoj karti želja koju neće htjeti propustiti. Naime, Dior Spa otvara se u kultnom luksuznom hotelu Cap-Eden-Roc, smještenom na jugu Francuske, u gradu Antibes. Upravo je u ovom hotelu ova luksuzna modna kuća snimila nekoliko kampanja, a jedan parfem čak nosi naziv upravo prema ovom hotelu. Uz to, smješten je u blizini kuće pokojnog Christiana Diora, Château de La Colle-Noire, pa je odabir ove lokacije za spa centar i više nego simboličan.

Eden-Roc, smješten na rtu od bijelih stijena s neograničenim pogledom na otočje Lérins, apsolutna je legenda Francuske rivijere, a poznat je i kao draga destinacija mnogih slavnih osoba kroz povijest pa sve do danas, među kojima su Audrey Hepburn, Romy Schneider, Ernest Hemingway, F. Scott Fitzgerald, Pablo Picasso, Sharon Stone, Clint Eastwood i Elizabeth Taylor. A baš kao što je čitav interijer hotela prožet luksuzom, isti dojam ostavlja i zapanjujući eksterijer satkan od bazena na litici preko devet hektara šuma i livada, pa sve do polja borova, lavande, ruža i jasmina.

Luksuzom odiše i sam Dior spa centar, koji će lijepo upotpuniti cjelokupnu ponudu ovog impresivnog hotela. Dekor je nadahnut prirodom, a odiše blistavim svjetlom Azurne obale te je prepun pješčanih boja koje se vizualno slažu sa stijenama u okolici.

Tretmani u kojima će se moći uživati

U ovom spa centru tretmani će se oslanjati na dodir i tehnologiju, a uživat ćete u brojnim iskustvima koje ne možete na drugim mjestima naći. Tako je primjerice aparat za piling Hydrafacial napunjen Diorovim vlastitim cvjetnim losionom za piling, u kojem ćete moći odraditi 90-minutno dubinsko čišćenje i piling, nakon čega slijedi tretman po mjeri. Možete uživati i u čak tri različita sustava limfne drenaže cijelog tijela – tretman sadrži elektrostimulaciju, mikrovibraciju i infracrveno svjetlo.

Uz to, Dior je stvorio četiri nova signature tretmana posebno za ovaj spa, koji su inspirirani stijenama, morem, vrtom i suncem. Posebno se ističe dvosatni Rituel Escale à Eden-Roc, koji služi za rebalans i harmonizaciju energije tijekom masaže pomoću poludragog kamenja odabranog prema potrebama osobe. Moći ćete uživati i u tretmanu Rituel Roc Affusion, koji traje 90 minuta, a koristi ples vodenih mlaznica po mjeri za drenažu i blagotvorno djelovanje na mišiće.

U sobi od oniksa održavaju se hidroterapijski tretmani, a moguće je zaroniti u ledenu fontanu nakon saune ili hamama kako biste potaknuli cirkulaciju. Jedna od soba za tretmane ima Iyashi kupolu, koja nudi infraterapijske tretmane za mršavljenje i detoksikaciju.

Po prvi put i ekskluzivno za Eden-Roc, Dior je osmislio šest wellbeing kura, nazvanih Bouquets, koje se provode nekoliko dana. Kombiniraju manualne i visokotehnološke tretmane, sportski trening i konzultacije sa stručnjacima za dobrobit i prehranu.

Magičan interijer

Uz relaksaciju na samim tretmanima, zen iskustvu pomaže i dekor soba za tretmane, koje su opremljene Diorovim prepoznatljivim tekstilom. Četiri sobe za tretmane nalaze se u vrtu, jedna je smještena u nekadašnjoj sjenici i ima Diorov potpis Toile de Jouy. A interijer drugih soba povezan je s vrtnom pričom kroz kaduljasto zelene i bijele naglaske te isprekidane bayadère pruge.

Za one koji se odluče uputiti u Dior Spa, vjerujemo da će uživati u ovom kompletnom iskustvu te napuniti baterije.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Oetker Collection, @hotelducapedenroc

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0