Dior Holiday – najljepša blagdanska makeup kolekcija

Čarobna limitirana blagdanska kolekcija francuskog brenda Dior podsjeća nas da gledamo u zvijezde, ali i da zablistamo poput njih. Zato je kampanja za Dior Holiday 2022. kolekciju snimljena u Château de La Colle Noire, domu Christiana Diora nedaleko od Pariza. “Ovo očaravajuće mjesto ispod nebeskog neba pruža idealno je okruženje za blagdansku kolekciju”, izjavio je Peter Philips, kreativni direktor i direktor za imidž Dior Makeup brenda.

Bajka prošarana zlatnim notama odaje počast jednoj od kultnih boja kuće – zlatnoj, a reinterpretirana od strane Pietra Ruffa, zviježđa zvijezda koje osvjetljavaju vrtove u Château de La Colle Noire, ukrašavaju svjetlucave kreacije ove kolekcije. Za ovu blagdansku sezonu Philips otkriva ljepotu koja blista poput zvijezda i koju ništa ne može pomračiti. Posudivši svoje lice blagdanskoj kampanji, glumica Anya Taylor-Joy blista među zvijezdama, dajući kampanji novu dimenziju.

Gledajte u zvijezde

Nije li Dior sve što blista? Ove sezone, dvije palete ograničenog izdanja “5 Couleurs Couture” blistaju zahvaljujući svojim raskošnim nijansama, bogatim teksturama i uzorcima zviježđa koji evociraju čaroliju zimskog neba obasjanog zvijezdama.
Svjetlucajući poput mjeseca, “5 Couleurs Couture Galactic” u fokus stavlja biserno bijelu boju, ali u kombinaciji s ružičastom, lavandom, baršunastom crnom i bordo. Paleta “5 Couleurs Couture Cosmic Eyes” toplija je, a boje se nastavljaju na baznu boju šampanjca, uz koje su iskombinirana brončana, zlatna, baršunasta crna prošarana zlatnom bojom te sivo-bež nijansa. Boje u harmoniji mogu tvoriti blagdanski look po vašoj mjeri, sa suptilnim ili, pak, jačim sjajem.

Osmijeh koji blista poput zvijezda

U ograničenom izdanju Rouge Dior ima delikatno ugravirano zviježđe po sebi, koje je, baš kao i za vizuale kampanje, osmislio talijanski umjetnik Pietro Ruffo. Iza ovih couture ruževe za usne s dugotrajnim formulama, prožetih cvjetnom njegom za usne, stoji Peter Philips, a dostupni su u četiri nijanse: satenasto koraljna ružičasta, očaravajuća ružičasta, mat boja šljive i raskošna crvena s baršunastim završetkom.

Za najljepše blagdane, Rouge Dior “odjeven” je u makeup minaudiere. Njegove čiste linije lakirane intenzivnom crnom odaju počast jednoj od kultnih boja kuće, koju je posebno cijenio Christian Dior. Ova dragocjena kutija skriva blistave boje tri Rouge Dior punjenja i opremljena je držačem za ruž za usne u kojem se nalazi kutija za ponovno punjenje.

Raskošna tekstura i intenzivne boje Dior Addict ruževa spajaju sjajnu formulu s četiri nove nijanse koje su prilagođene svim bojama tena, tako da će i najintenzivnije boje pristajati svima. Metalna kutijica zlatnog sjaja u ograničenom izdanju krije jarko ružičastu nijansu, intenzivnu ružičasto-smeđu, ciglastu crvenu i intenzivnu boju šljive.

Blistav ten

U srcu Dior svemira nalazi se Rouge Blush, rumenilo s ultrapigmentiranom formulom i dugotrajnim završetkom, također ukrašeno zviježđem. Sjajna, koraljna blagdanska nijansa Cosmic Coral i duboka boja vina Galactic Red, nalaze se u ovoj kolekciji, a namijenjene su za kreiranje suptilnog ili “stand-out” looka.

Dohvatite mjesec

Lak za nokte Dior Vernis, odaje počast živim novim nijansama, sa spektakularnom tamnosmeđom bojom patlidžana s dodatkom svjetlucavog sjaja na kojem se svjetlost prelama i lažno klasičnom crvenom s tamnoljubičastim svjetlucavom bazom. Kako biste vašoj manikuri dodali zvjezdani štih, “Cosmic” gornji sloj nanosi ultra-sjajnu zlatnu “mliječnu stazu” s dodatkom svjetlucavosti. Čestice sedefa različitih veličina u plavoj, duboko ljubičastoj i ružičastoj suptilno stavljaju fokus na lakove za nokte.

Zvijezda kampanje

Od zvijezde u usponu do najveće zvijezde blistavog sjaja… Sa svojom izvanrednom pojavnošću na ekranu, svojim spektakularnim izgledom na crvenom tepihu i načinom revolucionariziranja razgovora o ljepoti, glumica Anya Taylor-Joy je utjelovljenje moderne Dior žene. Zrači blistavom ženstvenošću i uvlači nas u poetski svemir koji slavi makeup čaroliju blagdanske sezone. Ispred fotoaparata Elene Kechicheve, Anya Taylor-Joy transformirala se u istinsku zvijezdu, a s time se slaže i Philips. “Usred čarobne noći, Anya je zvijezda. Ona posjeduje vječnu ljepotu, a opet zrači impresivnom snagom. To se odražava i u kampanji, njezino lice našminkano je suptilnom igrom sjene i zlata, koja ističe njezine crvene usne”, izjavio je Philips.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0