Diane von Furstenberg kreirala je kolekciju za H&M Home!

Modna dizajnerica Diane von Furstenberg proslavila se kreiranjem wrap haljine u vibrantnim uzorcima, a sada je najupečatljivijie od svog dizajna odlučila prenijeti u interijere i to u suradnji sa švedskim brendom H&M Home. Za njih je, naime, osmislila kolekciju detalja za dom koji nose njezin potpis i u potpunosti su u skladu sa svime što radi, a koji njezinu čaroliju prepunu boja unose i u dnevni boravak, spavaću sobu i blagavaonicu, a ne samo ormar.

Kultni uzorci ove ikone svjetske mode preneseni su tako na komade iz ponude brenda H&M Home koji će biti dostupni za kupnju od 16. travnja. Idealan spoj dizajnerskog i high streeta možete vidjeti u detaljima kao što su mirisne svijeće, šalice za espresso, jastuci, dekice, ukrasne kutije, vaze i slično, a belgijska dizajnerica je i s ovim komadima dokazala zašto je cijenjeno ime u svijetu modnog dizajna već više od 50 godina.

Kako sama ističe, većina printeva koje kreira inspirirani su prirodom pa je tako bilo i za ovu suradnju – motive koje vidi u okolini širi, smanjuje, mijenja im boju i stvara ono što želi kako bi njezini upečatljivi uzorci djelovali kao da su u pokretu, baš poput prirodnih elemenata.

Nema sumnje da su ovo komadi koje ćete primijetiti čim uđete u prostor – statement posteri s moćnim porukama, šareni jastuci i dekice, lakirani pladnjevi i kutije u crnoj bijeloj varijanti, sve je to dio onoga što može krasiti vaš interijer. Ono što je dizajnerica s ovom kolekcijom uspjela je sinergija njezina stila i uređenja interijera, a smatra kako bi svačiji životni prostor trebao reflektirati ono što ta osoba je, baš kao i bilo koji komad koji nosi na sebi.

Komadi su ukrašeni printom leoparda i zebre, ali i motivom usana dizajnerice koji je preuzet sa slike umjetnika Andyja Warhola – 1977. godine napravio je portret kreatorice koja je tada bila u usponu jer je samo tri godine ranije kreirala famoznu wrap haljinu.

hmgoepprod (6)hmgoepprod (7)hmgoepprod (8)hmgoepprod (13)hmgoepprod (5)hmgoepprod (9)hmgoepprod (10)hmgoepprod (11)hmgoepprod (12)hmgoepprod (14)hmgoepprod (15)hmgoepprod (16)hmgoepprod (17)hmgoepprod (18)hmgoepprod (19)hmgoepprod (20)hmgoepprod (21)hmgoepprod (22)hmgoepprod (23)hmgoepprod (24)hmgoepprod (25)hmgoepprod (26)hmgoepprod (27)hmgoepprod (28)hmgoepprod (29)hmgoepprod (30)hmgoepprod (31)hmgoepprod (32)hmgoepprod (33)hmgoepprod (34)hmgoepprod (35)

Ikona stila i dizajnerica u svaki je komad iz kolekcije za H&M Home utkala dio sebe, što putem motiva usana, što putem sebi svojstvenog dizajna, a detalji su osmišljeni da svakom prostoru daju poseban štih – koliko god maleni bili, oni su i dalje moćni i nema šanse da ih uspijete sakriti od znatiželjnih pogleda u svojem domu. Čitavu kolekciju i cijene komada možete pogledati na ovom linku.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0