Detalji kojima možemo uljepšati boravak kod kuće iz novih kolekcija H&M Home, Zara Home i Arket

Iako traju sniženja, online ponuda omiljenih dućana s komadima za dom kao što su Zara Home, H&M Home i Arket, popunjena je i s komadima iz novih kolekcija koji izgledaju predivno. S obzirom na to da nigdje ne idemo, ne putujemo te većinu vremena provodimo kod kuće, jedino što nam ima smisla u ovom periodu je ulagati u svoj dom, pa samo i kroz detalje i s malim budžetom.

Posteljina s batik uzorkom, H&M Home

Detalji čine razliku, pogotovo ako su ovako stylish kao u omiljenim, cjenovno pristupačnim dućanima s namještajem i dekorom. Svaka, pa i najmanja promjena, može utjecati na izgled prostora, a vama dati feel good osjećaj, pogotovo ako je riječ o nekom ulovu po dobroj cijeni. Upravo su takve pamučne posteljine s potpisom brenda H&M Home – kvalitetan pamuk, niska cijena te zanimljivi uzorci ono su što ih ističe od ostalih.

Jastučnica s printom, Zara Home

Kauču možete udahnuti novo ruho kupnjom ukrasnih jastučnica – ljubitelji flore i faune komade za sebe pronaći će u ponudi španjolske marke Zara Home, dok se apstraktni motivi nalaze u ponudi Arketa i H&M Home. Isti efekt može imati i dodatak vunene dekice u koju se možete ušuškati, a ako imate sofu ili fotelju neutralne nijanse, odvažite se i odaberite neku jarkih boja ili s uzorkom. Vaze i svijećnjaci koji su predstavljeni u novim kolekcijama brendova zaista su iznimno efektni i već ćete dodavanjem njih u prostor postići promjenu.

Posuda za biljke, Zara Home

Oni koji su, pak, ovih raspoloženi za nešto veće zahvate uvijek mogu promjeniti tepih – jednostavan je to zadatak koji se na brzinu obavi, a može u potpunosti transformirati prostor. Isto tako, zašto biste biljke držali u jednostavnim teglama i posudama kada možete odabrati one na stalku koje biljku stavljaju u prvi plan.

Za koji god se detalj odlučili onaj iznimno praktičan ili onaj koji vam je jednostavno lijep i uklapa se u vaš prostor ili novi izgled interijera koji želite postići, zavirite u naš odabir. Ono što je trenutačno bitno je da vam je u vlastitom prostoru lijepo i ugodno te da se osjećate dobro, a pritom za tako nešto ne morate izdvojiti veliku količinu novca.

Svijećnjak Zara Home
Difuzor mirisa Palo Santo, Zara Home
Difuzor mirisa, Zara Home
Dekorativna jastučnica, Zara Home
Vaza, Zara Home
Tepih vintage izgleda, Zara Home
Stolić, Zara Home
Posuda, Zara Home
Vaza, Zara Home
Pladanj nepravilnog oblika, Zara Home
Klupica, Zara Home
Tepih, H&M Home
Posudice za sol i papar, H&M Home
Dekorativna jastučnica, H&M Home
Mirisna svijeća, H&M Home
Jastučnica s natpisom, H&M Home
Dekica s prugastim printom, H&M Home
Jastučnica s uzrokom, H&M Home
Vaze različitih oblika, H&M Home
Posuda za biljke od terakote, Arket
Košara, Arket
Posuda s poklopcem od terakote, Arket
Vunena dekica, Arket
Posudice s uzorkom, Arket
Tanjur s uzorkom, Arket
Jastučnica, Arket
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0