Cybex dvostruki pobjednik ADAC testiranja za najsigurniju dječju autosjedalicu

Cybex s ponosom objavljuje da su Cloud T i-Size + Base T i Solution T i-Fix proglašeni pobjednikom u ADAC-u (10/2023), zajedno sa Sirona T i-Size modelom koja je dobila najbolji rezultat u kategoriji dječje sjedalice od rođenja do četvrte godine.

Cloud T i-Size + baza T

S ergonomskim potpuno ležećim položajem savršen je pratilac za djecu od rođenja do približno 24 mjeseca. Održavajući udobnost vašeg djeteta na svakom koraku zahvaljujući inovativnoj svestranoj ventilaciji zraka, ova autosjedalica pruža fleksibilnost koja je potrebna svim obiteljima.

Sirona T i-Size + Base T

Ovi modeli vrhunsko rješenje od rođenja do 4 godine. Ova autosjedalica okrenuta unazad pruža vrhunsku zaštitu, smanjujući rizik od ozljeda glave ili vrata i poboljšavajući sigurnost za 50%**. S mehanizmom rotacije od 360 stupnjeva za ulazak i izlazak bez napora plus besprijekorno podešavanje jednom rukom, Sirona T i-Size kombinira luksuznu udobnost i vrhunsku funkcionalnost, dok vašem djetetu pruža udobnost zahvaljujući inovativnoj ventilaciji zraka sa svih strana.

Rješenje T i-Fix

Ovaj model ultimativni odgovor dok vaše dijete ne napuni 12 godina. Podesiv po visini i širini, patentirani nagibni naslon za glavu ove autosjedalice drži glavu vašeg djeteta čvrsto u sigurnosnoj zoni, čineći je do sedam puta sigurnijom za njegovu glavu***, i osigurava da se vašoj voljenoj osobi bude ugodno kada klima glavom. Uz naprednu zaštitu od bočnog sudara i sveobuhvatnu ventilaciju zraka, Solution T i-Fix je izbor za roditelje koji žele samo najbolje za svoje dijete.

Otkad je CYBEX osnovan, naša je iskrena ambicija pridonijeti sigurnosti naše djece. Stoga smo oduševljeni ocjenama naše T-Line u najnovijim ADAC testovima jer one naglašavaju našu predanost najvišim standardima kvalitete i sigurnosti. Osvojenih preko 500 nagrada ispunjava nas ponosom i motivira nas da pomičemo granice dalje, a naše proizvode još sigurnije, izjavio je Johannes Schlamminger, glavni izvršni direktor Cybexa.

** u usporedbi s istim sjedalom okrenutim prema naprijed; rezultati internog testiranja korištenjem ADAC-ovih kriterija testa frontalnog sudara.

***u usporedbi s izlaskom iz sigurnosne zone s istim proizvodom (HIC 36), prema ADAC-ovim kriterijima ispitivanja bočnog sudara (27 km/h).  

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0