Cybex Melio Carbon – nova ultra lagana kolica za gradske šetnje

Svi novopečeni roditelji složit će se u jednom – dječja kolica trebaju biti što lakša da bi i svakodnevica bila što jednostavnija. I najkvalitetnija kolica padaju na testu ako ih je teško prenijeti ili primjerice izaći s njima iz stana u zgradi koja nema lift.

A Cybexova nova dječja kolica Melio Carbon izvrsna su u svakom pogledu. Iznimno su lagana, vrlo elegantna, modernog dizajna i potpuno u skladu s inovativnošću ovog brenda. Ova kolica gradski stil života čine još jednostavnijim i udobnijim, bilo da se radi o ulasku ili izlasku iz tramvaja i busa, obilasku trgovina ili putovanju na kratki odmor.

Zahvaljujući upotrebi inovativnih i jedinstvenih materijala, Melio Carbon kolica su ultra lagana, a usto sadrže i sustav za putovanje, prozračni ergonomski naslon, mogućnost podešavanja sigurnosnih pojaseva jednim povlačenjem te Supreme XXL štitnik od sunca. Kolica se mogu koristiti od rođenja do otprilike tri godine.

Vrhunska tehnologija

Melio Carbon kolica izrađena su od inovativnih karbonskih vlakana zahvaljujući kojima teže samo 5,9 kg. Spajanjem vrhunskog dizajna i vrhunske kvalitete materijala vožnja je sigurna i stabilna, a zahvaljujući sjajnom izgledu i posvećenosti detaljima prilikom izrade, ova kolica privlače poglede kamo god da krenete.

Sustav za putovanja

Melio Carbon nudi korištenje raznih dijelova sustava za putovanja na istom okviru kolica, što ga čini najpraktičnijim i najfleksibilnijim rješenjem za sve gradske roditelje koji žive brzim urbanim stilom života. Sustav je dizajniran tako da se može brzo i lako prilagoditi dobi djeteta, a okvir kolica se još može koristiti u kombinaciji s Melio krevetićem, autosjedalicom i mekanom verzijom košare Cocoon S. Usto, kolica su u potpunosti kompatibilna sa svim nagrađivanim Cybex autosjedalicama.

Prozračna kolica čak i tijekom najtoplijih gradskih dana

Opremljen udobnim i prozračnim mrežastim naslonom, Melio Carbon omogućava strujanje zraka i tijekom najtoplijih gradskih dana na gradskom asfaltu. Na taj način mališani mogu doživjeti najbolje avanture na otvorenom brz obzira na okolnu temperaturu.

Uz kolica dolazi i Newborn Nest, malo gnijezdo za novorođenčad, tako da i najmanje bebe mogu biti zaštićene i udobno smještene od prvog dana.

Više informacija možete potražit na službenoj stranici brenda.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0