Cybex kolica koja influencerice obožavaju

Korištenje pravih kolica može napraviti veliku razliku kada je u pitanju kretanje s vašim mališanom Ali kupnja kolica može predstavljati izazov budućih mama jer je ponekad teško predvidjeti kakva će kolica odgovarati vašem životnom stilu i bez kojih značajki kolica nećete moći provoditi svakodnevnicu. Da bismo vam taj odabir olakšali, pronašli smo kolica koja obožavaju influnecerice jer su izrazito funckionalne, a istovremeno chic – radi se o Priam model brenda Cybex!

Mina Milutinović

Njemački brend CYBEX od 2005. godine razvija proizvode koji svakodnevni život roditelja i djece čine sigurnijim i udobnijim, a usto se savršeno prilagođavaju njihovom stilu života. CYBEX je osnovao Martin Pos, vizionar i poduzetnik s više od 30 godina iskustva u baby industriji. U srcu brenda i njegovih proizvoda nalazi se princip inovacija CYBEX D.S.F.: kombinacija prepoznatljivog dizajna, najviših sigurnosnih standarda i pametne funckionalnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CYBEX (@cybex_global)

Model PRIAM su udobna i svestrana kolica elegantnog i bezvremenskog dizajna. Ova su vrhunska kolica, kombinirajući elemente visokog dizajna s novim funkcionalnostima koje roditeljima olakšavaju život, napravila revoluciju u industriji. PRIAM karakterizira sustav za putovanja na istom okviru kolica, ovjes na svim kotačima, velika i prilagodljiva zaštita od sunca UPF50+, udobno sklapanje jednom rukom, naslon za leđa koji se može spustiti sve ležećeg položaja, kao i mogućnost podešavanja sigurnosnih pojaseva jednim povlačenjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CYBEX (@cybex_global)

U svom asortimanu brend ima i e-PRIAM model koji donosi vrhunsku inovaciju i jedini je smart proizvod na tržištu, a koristi se zajedno sa CYBEX aplikacijom i motoriziranim funkcijama koje podižu ljestvicu luksuza. Ova kolica pružaju potporu za vožnju po uzbrdici i nizbrdici pomoću senzora ugrađenih u ručku, a idealna su na svim vrstama neravnih površina poput neravnih starogradskih uličica, pijeska, blata, snijega ili šljunka. Osim toga, kolica imaju i funkciju ljuljanja koja osigurava potpuno opuštanje djeteta u svakom trenutku.

Veronika Frankova

Ako ste u potrazi za kolicima koja su izrazito kvalitetne izrade, visoke funkcionalnosti i chic izgleda inspirirajte se ovim omiljenim modelom mama influencerica! Sve značajke i mogućnosti ovog modela istražite na službenoj stranici brenda!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0