Crvena za podizanje raspoloženja: Predstavljena blagdanska kolekcija brenda Boudoir

Najljepši modni trenuci svake blagdanske sezone dolaze s potpisom brenda Boudoir, iza kojeg stoje kreativne sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić koje nastavljaju uveseljavati obožavatelje njihovog ženstvenog, romantičnog i gotovo bajkovitog svijeta u kojem nema mjesta za teške životne teme, već je fokus na stilskim izazovima. Koju haljinu odabrati? Kako se predstaviti u najboljem svjetlu? Sva ta pitanja dolaze s odgovorima koja imaju zajednički predznak: Boudoir.

Njihova junakinja ove sezone nosi samo najljepše crvene komade, odjevena je od glave do pete u pomno osmišljenje kreacije i izgleda poput dražesnog blagdanskog poklona. Zamotana i stilizirana u predimenzioniranu mašnu i haljine, nosi ključne Boudoir komade i slavi život u njegovoj najljepšoj formi – blagdanska sezona službeno je otvorena jer Boudoir slavi, ali ovaj put u najraskošnijem kućnom izdanju. Zašto bismo se odijevali za druge kada se, zapravo, cijelo vrijeme, odijevamo zbog sebe i vlastitog najljepšeg osjećaja? Slavimo život, njegovu ljepotu i iskrenu emociju, istu onu koja nam toliko treba u 2020-oj.

Ova modna priča pod nazivom “Red Delights” otvara nam vrata Boudoir zemlje čudesa u kojoj stanuje Kraljica Srca, ona koja osvaja na prvi pogled i nosi samo najbolju, gotovo unikatnu modu koja izaziva zavist, ali i opčarava svojim total lookom. Jeste li i vi ove blagdanske sezone Boudoir djevojka?

Fotografije: Karmen Poznić
Koncept i set design: Boudoir
Kosa: Katica Topčić (Kevin Murphy Croatia)
Makeup: Tena Bašić
Model: Ana Marija Crnoja (Modelsmanagementworld)