Crna Gora dobiva još jedan luksuzni resort!

Zbog svoje zadivljujuće prirode i tradicionalnog gostoprimstva, već godinama Crna Gora slovi za jednu od najpoželjnijih turističkih destinacija. Od kanjona Bokokotorskog zaljeva s Kotorom pod zaštitom UNESCO-a i starih gradskih jezgri u Budvi, Baru i Ulcinju, obala Crne Gore nudi savršene lokacije za odmor. Jedna od njih zasigurno će biti i novi Hyatt Regency Kotor Bay Resort. Ovo je prvi Hyattov hotel u Crnoj Gori koji će gostima pružiti priliku da uživaju u predivnim pogledima na krajolik Kotorskog zaljeva.

“Nakon značajnih preuređenja i proširenja, zaista smo uzbuđeni što ćemo otvoriti novi, transformirani Hyatt Regency Kotor Bay Resort. Ovo će označiti početak nove ere našeg razvoja i rada na promoviranju turističke ponude naše zemlje. Dolaskom Hyatta u Crnu Goru dajemo dodatnu vrijednost našoj zemlji kao turističkoj destinaciji i vjerujemo da ćemo dati poticaj i ostalima da, zajedničkim snagama nastavimo raditi s ciljem unaprjeđenja ponude i podizanja razine usluge, kako bi i u godinama koje dolaze ostali jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija”, izjavio je Saša Saveljić, izvršni direktor operatora i vlasničke grupacije Krolbay d.o.o.

Preuređenje resorta započelo je u studenom 2021. godine, a svečano je otvoren 1. lipnja. Smješten na Markovom rtu, na lokaciji koja je prepoznata kao prirodno lječilište, Hyatt Regency Kotor Bay Resort predstavlja savršeno mjesto za odmor i opuštanje, u jedinstvenoj atmosferi i skladu s prirodom. Suvremeni, ekološki dizajn i sklad vanjskih i unutrašnjih prostora bio je glavni fokus u procesu kreiranja koncepta ovog hotela.

Hyatt Regency Kotor Bay Resort ima 205 soba, 21 premium apartman i 26 deluxe apartmana koji su uređeni do najsitnijeg detalja, a inspirirani dramatičnom, ali sofisticiranom ljepotom prirode Bokokotorskog zaljeva. Dvanaest premium apartmana ima vlastiti bazen na otvorenom, dok njih devet ima masažnu kadu na terasi. Resort je upotpunjen i prirodnom plažom te nudi dva vanjska i jedan unutarnji bazen.

“Raduje nas što smo od prirode posudili elemente s kojima ćemo ponuditi svijet opuštanja i mira svojim gostima, kao i članovima World of Hyatt, programa lojalnosti, čiji članovi imaju priliku po prvi put iskusiti gostoprimstvo poznatog brenda na novoj destinaciji. Svaki kutak resorta je zamišljen i kreiran da istakne čistu snagu prirode koja okružuje hotel, stvarajući tako nenadmašno iskustvo bez stresa za naše goste”, naglasio je Saveljić.

Ovaj luksuzni resort svojim je gostima omogućio i potpuno opremljen fitness centar, sobu za jogu i pilates, kao i prostrani spa i wellness, pružajući gostima opuštanje i uživanje u miru s jedinstvenim pogledom na zaljev i planinski krajolik. Spa koncept je inspiriran poznatim ljekovitim povjetarcem zaljeva koji je obogaćen mirisima lokalnog bilja i borova. Prave gurmane čeka i bogata ponuda od čak sedam restorana i barova za kulinarska putovanja. Elegantni dizajn i inovativna kombinacija lokalnih, regionalnih i internacionalnih ukusa i proizvoda, stvara gastronomski raj koji će zadovoljiti osjetila svih gostiju. Prostori za sastanke i događaje unutar resorta prostiru se na 500 m2 i nude idealna mjesta za produktivne sastanke i događaje iz snova za do 160 gostiju, sve uz savršenu organizaciju i nenadmašnu lokaciju veličanstvene Boke.

Za više informacija i rezervacije, posjetite web stranicu Hyatt Blue Kotor Bay Resort ili Instagram @hyattregencykotorbayresort.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0